- 24 Eylül 2018
- 97.008
- 292.134
Severiz Zano'mKaju denince akla
Hemen onun adı gelir
Zanoo Zennaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Severiz Zano'mKaju denince akla
Hemen onun adı gelir
Zanoo Zennaa
Alın size yumurtalı yöresel yemek
Vitamini kabuğunda olabilir aşkomKabukları ile beraber mi yeniyor acaba
Kabukları yıkamadıysa vitamin deposu olmuşturVitamini kabuğunda olabilir aşkom
YeşerdimKabukları yıkamadıysa vitamin deposu olmuştur
Tabii ki gelmedi ama arkadaş çekmiş. Instagram storylerime bakınızzzzzİnşallah gelir
Maşallah maşallah Tam Antep gelinisinTabii ki gelmedi ama arkadaş çekmiş. Instagram storylerime bakınızzzzz
Masada Antep’le ilgili hiçbir şeyi ben yapmadım ama jajajshdjh Börek, tarator, iki çeşit kurabiye, çizkeki ben yaptım. Dolma, sarma, aya köftesi ve içli köfteler kaynanamdan.Maşallah maşallah Tam Antep gelinisin
Ordu seferi nasıl geçti diye sormaya gelmiştimTabii ki gelmedi ama arkadaş çekmiş. Instagram storylerime bakınızzzzz
Olsun canım düşünüp, emek verip yapman çok güzel Ellerine sağlık Kayınvalidenin de ellerine sağlıkMasada Antep’le ilgili hiçbir şeyi ben yapmadım ama jajajshdjh Börek, tarator, iki çeşit kurabiye, çizkeki ben yaptım. Dolma, sarma, aya köftesi ve içli köfteler kaynanamdan.
Diğerleri azar azar gelir, onlarla kendim de baş ederim.Olsun canım düşünüp, emek verip yapman çok güzel Ellerine sağlık Kayınvalidenin de ellerine sağlık
Çok şükür atlattınDarısı diğer misafirlere
Yıkılmadım ama ayakta da değilim kuşum.Ordu seferi nasıl geçti diye sormaya gelmiştim
Geçmiş olsun kuşumYıkılmadım ama ayakta da değilim kuşum.
İnşallah canımDiğerleri azar azar gelir, onlarla kendim de baş ederim.
Yap bekliyoruzBu aşşağlık yerze artık tarifimi yapabilirim.
Canım aya kofte hemen dikkatimi çektiMasada Antep’le ilgili hiçbir şeyi ben yapmadım ama jajajshdjh Börek, tarator, iki çeşit kurabiye, çizkeki ben yaptım. Dolma, sarma, aya köftesi ve içli köfteler kaynanamdan.