Aynenn yoresel olduğunu bilmiyodu bide takıldık öylece sonradan farketti şanlıurfanın diyeYok buna katılmıyorum onların yöresel yemeğiseveni de çok. Biz alışık değiliz ya farklı geliyor sadece
Aaa almıyormusun ben alırsın düşündümneden yumurta koyuyolar acaba instadada çok görüyorum genelde degişik geldi bana daAma benim yediğimde yumurtanın tadını almıyorsun bile belki yapan güzel yapamamıştır
Bizim de Urfalı komşumuz vardı çok yaparlardı bence çok güzel yumurta tadı gelmiyor bile ben etlisini sevemedim çok garip bir tadı varO çiğ köftenin yumurtalı hali işte. Komşumuz yapar gönderirdi
Burada urfalı bir arkadaş var o yapmıştı genel de yaptığı her şeyi beğeniyorum onun birde eltim urfada görev yapıyor orada komşusu göndermişti ama yolculuktan midem hassastı o gün belki klâsik tada alışkın olunca öyle geldi ki ben etli çiğ köfte de yerimAma benim yediğimde yumurtanın tadını almıyorsun bile belki yapan güzel yapamamıştır
Herkesin damak zevki farklıBurada urfalı bir arkadaş var o yapmıştı genel de yaptığı her şeyi beğeniyorum onun birde eltim urfada görev yapıyor orada komşusu göndermişti ama yolculuktan midem hassastı o gün belki klâsik tada alışkın olunca öyle geldi ki ben etli çiğ köfte de yerim
Dur bakalım daha bilmediğimiz tarifler yapılacak bu ayHerkesin damak zevki farklı
EvetttDur bakalım daha bilmediğimiz tarifler yapılacak bu ay
Evet banada değişik gelmişti yedikten sonra söylediler yumurta oldugunuAaa almıyormusun ben alırsın düşündümneden yumurta koyuyolar acaba instadada çok görüyorum genelde degişik geldi bana da
Anladın ozamanEvet banada değişik gelmişti yedikten sonra söylediler yumurta oldugunu
Kaju denince akla
Ee sonuç olarak nerde yaptınHamur yoğurdum ekmek yapacağım dondurucu için fırıncı yakmadı fırını halen hamur kalaydı başımasonra tandır yakmam gerekecek yadA sobada yapacağım
Bol bol kajuKaju denince akla
Hemen onun adı gelir
Zanoo Zennaa
Çok pahalı kilosu meredinBol bol kaju
Ucuz ne varÇok pahalı kilosu meredin
Ay az önce twitter da gördüm ahahshhsAlın size yumurtalı yöresel yemek
Kabuğun dışını sadece suyla mı yıkadı acaba? İğrenç yaAy az önce twitter da gördüm ahahshhs
En sevdiğim,kajuuu