- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.838
Kek, börek, poğaça, sarma, beyaz kısır ve çay lütfen
Ben Antep kısırı yaparım hayatta beyaz kısır yapmamBeyaz yerine normal kısır ile yap da gelelim
Bunu kimin canı çeker
Neyle seviyorsun kuşum?Bunu kimin canı çeker
Böyle ince bulgurla kısır sevmiyorum
Teşekkürler Pericim. Zur kuşum daha fasulyeliğim yeni bitti.
Ben biliyorum galiba. Bizim pilavda kullandığımız iri bulgurla mı seviyorsun? Ama çok da iri olmayan bulgurla?Bunu kimin canı çeker
daha yeni başladı
Evet görmüştüm onu Antep’te ama bizimkiler hiç yapmaz. Bazıları da köftelik esmer bulgur kullanıyor.Ben biliyorum galiba. Bizim pilavda kullandığımız iri bulgurla mı seviyorsun? Ama çok da iri olmayan bulgurla?
Konudaki beyaz kısırı Gözüm de canlandiramamistim çok Sağ ol bu bilgi için
Tabiki düğür bulgur ile rengi de esmer olacak ziron buğdaydanBunu kimin canı çeker
Orta bulgurla, kısırlık diye satılır.Neyle seviyorsun kuşum?
Bu beyaz değil ona göre düşünKonudaki beyaz kısırı Gözüm de canlandiramamistim çok Sağ ol bu bilgi için
Aynı bulgur galiba abi diğer simit bulgurdan büyük olacakTabiki düğür bulgur ile rengi de esmer olacak ziron buğdaydan
O kadarını bünyem kaldırmaz cüçük civciv yemi olur daha beyazıBu beyaz değil ona göre düşün
Kısırlık diye mi satılıyor vay be hiç görmemişim.Orta bulgurla, kısırlık diye satılır.
Vay be buradaPoğaçalar - Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ağlayan Kek - Sandviç Poğaça ile Çay Saati-Piyale Maya Sponsorluğunda:KK56...www.kadinlarkulubu.com
ŞundanEvet görmüştüm onu Antep’te ama bizimkiler hiç yapmaz. Bazıları da köftelik esmer bulgur kullanıyor.
Bu ay ki kategori böyle mi olacakPoğaçalar - Çay Saati İçin Denenmiş Kek ve Poğaça Tarifleri
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Ağlayan Kek - Sandviç Poğaça ile Çay Saati-Piyale Maya Sponsorluğunda:KK56...www.kadinlarkulubu.com