- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.837
Hiç almamışım. Hoş ben zaten hiç bulgur almıyorum. Kayınvalidemler toplu alıyor çuvalla. Bize de veriyorlar.Şundan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç almamışım. Hoş ben zaten hiç bulgur almıyorum. Kayınvalidemler toplu alıyor çuvalla. Bize de veriyorlar.Şundan
Bizim bulgur pilavları bu bulgurla yapılır hep. Kısırda da kullanan var,başta annem. Biz almıyoruz zaten kendi tarlamızın buğdayından yapıyoruz.Hiç almamışım. Hoş ben zaten hiç bulgur almıyorum. Kayınvalidemler toplu alıyor çuvalla. Bize de veriyorlar.
Aktardan alabilirsin markette yok bu bulgurKısırlık diye mi satılıyor vay be hiç görmemişim.
Pilavlıktan küçükBen biliyorum galiba. Bizim pilavda kullandığımız iri bulgurla mı seviyorsun? Ama çok da iri olmayan bulgurla?
Yaaa ne güzel. Bir gün ben de deneyeyim kalın bulgurla, öyle daha güzel oluyor gerçekten.Bizim bulgur pilavları bu bulgurla yapılır hep. Kısırda da kullanan var,başta annem. Biz almıyoruz zaten kendi tarlamızın buğdayından yapıyoruz.
Akın Bulgur ahsjksksAktardan alabilirsin markette yok bu bulgur
Aynen öyle bende onu yazacaktım. Acaba adını doğru mu hatırlıyorum diye yazmadım. Orada ben çiğ simit bile buluyordum. Bak o bulgurla fellah, ekşili köfte yapmak çok kolay biz hep ondan yaparızAkın Bulgur ahsjksks
Bu mu? Biz pilavda bunu kullanırız.Pilavlıktan küçük
Evett çok begenmiştin ilk katılmamla beğenilmiştim senden kimin kazanacağı belli oldu demiştin hatta
Yok bundan biraz daha küçükBu mu? Biz pilavda bunu kullanırız.Eki Görüntüle 3327544
Bunun küçüğüne burada simit bulgur derler. Dur hatta onu da fotileyip atayımYok bundan biraz daha küçük
O kadar güzel masa vardı orada. Seninki, Dahlininki, Kukrim’inki, Yasemin’inki ama gitti beyaz kısır kazandı hahajjajsEvett çok begenmiştin ilk katılmamla beğenilmiştim senden kimin kazanacağı belli oldu demiştin hatta
Tamam bulgur ağasısınız anladık.Bunun küçüğüne burada simit bulgur derler. Dur hatta onu da fotileyip atayım
Kısır türk ün en favorisi eii olmuşO kadar güzel masa vardı orada. Seninki, Dahlininki, Kukrim’inki, Yasemin’inki ama gitti beyaz kısır kazandı hahajjajs
Simit ile Pilavlık aradı her şehirde yok ciddenBunun küçüğüne burada simit bulgur derler. Dur hatta onu da fotileyip atayım
Bizim simit dediğimize başka yerlerde köftelik diyorlar.Simit ile Pilavlık aradı her şehirde yok cidden
Ya ben de kısır sevdalısıyım. Kısır için kurşun atar kurşun yerim ama o kadar değil hani…Kısır türk ün en favorisi eii olmuş