Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Anneler güzel şeyleri kullanmaya kıyamaz, kızlarının çeyizine koyar. Bu hiç şaşmaz. 😁
Ceyizime 2 sene önce falan karacadan birkaç yatak örtüsü,pike takımı bilmem ne aldı🥴🥴 ben de indirim mindirim görünce ona alıyorum.😂

Çikolatanın markasını beğenmedim :KK12:
Market çikolatası bu ya eşim almış A101’den hahshshsj Alman çikolatalarımı sürekli yiyemem çünkü biter anlıyor musun

Eklentiler

• IMG_1016.jpeg
    IMG_1016.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 24
Görmedin mi nestle yemiiyin,Eti yiyin demişler. Starbaks da içmeyin Kahve dünyasından için demişler. Şimdi ben de tam ecnebi kayfemi içerken gördüm😐
Ben zaten onların çoğunu tüketmiyorum. Hele de yiyecekleri. Dikkat ettiğimden değil, öyle bir alışkanlığım yok. Cips, kola, hamburger vs. Fairy var mıydı içlerinde? İşte o benim için sıkıntı sjsksjsk

Ben zaten onların çoğunu tüketmiyorum. Hele de yiyecekleri. Dikkat ettiğimden değil, öyle bir alışkanlığım yok. Cips, kola, hamburger vs. Fairy var mıydı içlerinde? İşte o benim için sıkıntı sjsksjsk
Fairy İsrail değil ama İngiliz malı. Beni zaten biliyorsun sevdiğim şeyler çok az😂😂 hepsi de boykot edilen şeyler snsjsjd

Valla bulaşık tabletinde ben aklına gelebilecek hepsini denedim maalesef ondan etkilisini ben de bulamadım 🤷‍♀️makineyi değişmeden makineden belki diyordum ama değiştim yine öyle
Hem tablet, hem elde yıkamada onu kullanıyorum ben de. Çamaşır deterjanını, yumuşatıcıyı vs. hep değiştiririm ama o senelerdir aynı.

X