- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Ceyizime 2 sene önce falan karacadan birkaç yatak örtüsü,pike takımı bilmem ne aldı ben de indirim mindirim görünce ona alıyorum.Anneler güzel şeyleri kullanmaya kıyamaz, kızlarının çeyizine koyar. Bu hiç şaşmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceyizime 2 sene önce falan karacadan birkaç yatak örtüsü,pike takımı bilmem ne aldı ben de indirim mindirim görünce ona alıyorum.Anneler güzel şeyleri kullanmaya kıyamaz, kızlarının çeyizine koyar. Bu hiç şaşmaz.
Ooooo boykot reyisssÇikolatanın markasını beğenmedim
Kesinlikle .Anneler güzel şeyleri kullanmaya kıyamaz, kızlarının çeyizine koyar. Bu hiç şaşmaz.
Market çikolatası bu ya eşim almış A101’den hahshshsj Alman çikolatalarımı sürekli yiyemem çünkü biter anlıyor musunÇikolatanın markasını beğenmedim
Ohaaa bu da mı boykot ediliyordu unuttumOoooo boykot reyisss
Görmedin mi nestle yemiiyin,Eti yiyin demişler. Starbaks da içmeyin Kahve dünyasından için demişler. Şimdi ben de tam ecnebi kayfemi içerken gördümOhaaa bu da mı boykot ediliyordu unuttum
Yapmazlarsa yazıklar olsunBugün yığarlar koli koli,Sosyal ister de biz yapmaz miyiz derler
Aynen ablacım güzel tanıtım yaptıkYaaa çok sevindim. Tebrikler gerçekten. Nohut ve soğan çok önemli
Gelmişken akşam için ip ucu akalımAynen ablacım güzel tanıtım yaptık
Benim abim Coca-Cola'da çalışıyor 15 yıldır onu bile protesto ediyorum konuşmuyorumOoooo boykot reyisss
PüüüüüüOhaaa bu da mı boykot ediliyordu unuttum
Kek, börek, poğaça, sarma, beyaz kısır ve çay lütfenGelmişken akşam için ip ucu akalım
Ben zaten onların çoğunu tüketmiyorum. Hele de yiyecekleri. Dikkat ettiğimden değil, öyle bir alışkanlığım yok. Cips, kola, hamburger vs. Fairy var mıydı içlerinde? İşte o benim için sıkıntı sjsksjskGörmedin mi nestle yemiiyin,Eti yiyin demişler. Starbaks da içmeyin Kahve dünyasından için demişler. Şimdi ben de tam ecnebi kayfemi içerken gördüm
Fairy çok güzel ama İngilizBen zaten onların çoğunu tüketmiyorum. Hele de yiyecekleri. Dikkat ettiğimden değil, öyle bir alışkanlığım yok. Cips, kola, hamburger vs. Fairy var mıydı içlerinde? İşte o benim için sıkıntı sjsksjsk
Fairy İsrail değil ama İngiliz malı. Beni zaten biliyorsun sevdiğim şeyler çok az hepsi de boykot edilen şeyler snsjsjdBen zaten onların çoğunu tüketmiyorum. Hele de yiyecekleri. Dikkat ettiğimden değil, öyle bir alışkanlığım yok. Cips, kola, hamburger vs. Fairy var mıydı içlerinde? İşte o benim için sıkıntı sjsksjsk
En iyisi o yav. Hepsinin muadilini bulurum da onu bulamam gibi geliyor.Fairy çok güzel ama İngiliz
Valla bulaşık tabletinde ben aklına gelebilecek hepsini denedim maalesef ondan etkilisini ben de bulamadım makineyi değişmeden makineden belki diyordum ama değiştim yine öyleEn iyisi o yav. Hepsinin muadilini bulurum da onu bulamam gibi geliyor.
Hem tablet, hem elde yıkamada onu kullanıyorum ben de. Çamaşır deterjanını, yumuşatıcıyı vs. hep değiştiririm ama o senelerdir aynı.Valla bulaşık tabletinde ben aklına gelebilecek hepsini denedim maalesef ondan etkilisini ben de bulamadım makineyi değişmeden makineden belki diyordum ama değiştim yine öyle
Beyaz yerine normal kısır ile yap da gelelimKek, börek, poğaça, sarma, beyaz kısır ve çay lütfen
Gibisi fazla.En iyisi o yav. Hepsinin muadilini bulurum da onu bulamam gibi geliyor.