Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Anneler güzel şeyleri kullanmaya kıyamaz, kızlarının çeyizine koyar. Bu hiç şaşmaz.
Ceyizime 2 sene önce falan karacadan birkaç yatak örtüsü,pike takımı bilmem ne aldı ben de indirim mindirim görünce ona alıyorum.

Çikolatanın markasını beğenmedim
Market çikolatası bu ya eşim almış A101’den hahshshsj Alman çikolatalarımı sürekli yiyemem çünkü biter anlıyor musun

Eklentiler

• IMG_1016.jpeg
    126,2 KB · Görüntüleme: 24
Görmedin mi nestle yemiiyin,Eti yiyin demişler. Starbaks da içmeyin Kahve dünyasından için demişler. Şimdi ben de tam ecnebi kayfemi içerken gördüm
Ben zaten onların çoğunu tüketmiyorum. Hele de yiyecekleri. Dikkat ettiğimden değil, öyle bir alışkanlığım yok. Cips, kola, hamburger vs. Fairy var mıydı içlerinde? İşte o benim için sıkıntı sjsksjsk

Fairy İsrail değil ama İngiliz malı. Beni zaten biliyorsun sevdiğim şeyler çok az hepsi de boykot edilen şeyler snsjsjd

Valla bulaşık tabletinde ben aklına gelebilecek hepsini denedim maalesef ondan etkilisini ben de bulamadım makineyi değişmeden makineden belki diyordum ama değiştim yine öyle
Hem tablet, hem elde yıkamada onu kullanıyorum ben de. Çamaşır deterjanını, yumuşatıcıyı vs. hep değiştiririm ama o senelerdir aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…