- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Madame da bir bardak gördüm mavi kuşlu tam lattelik 160 a düşmüş kız kupa alacaksan bakDuble dibek kahvem ve çikilatam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madame da bir bardak gördüm mavi kuşlu tam lattelik 160 a düşmüş kız kupa alacaksan bakDuble dibek kahvem ve çikilatam.
Afiyetle sağlıkla yiyin güzel gelinim.Teşekkür ederim abla. Sen de düşürdün aklıma. Mevsimi de geldi, kebaplık soğanlar marketlere düşmüş. Aldırdım, bugün yapacağız.
Bu işlemeler silikon. Yani ben silikon dedim ama tam adı ne bilmiyorumKat yerlerimi silikonlu.
Evet abla alışınca da insan arıyor eşimi de ben alıştırdımşimdi soruyor hani bu akşam yapmıyor musun diyeAslında çok sağlıklı bir içecekte,genel olarak alışmayınca içilmyor bizdede.
Kupa fazlasıyla var evde. Ama ara boy bir şeyse alabilirim. Var mı linkiMadame da bir bardak gördüm mavi kuşlu tam lattelik 160 a düşmüş kız kupa alacaksan bak
Yaaa çok sevindim. Tebrikler gerçekten. Nohut ve soğan çok önemliAblacım aslında son güne kadar 3. ve 4. olarak ilerledin.Sonra birkaç oyla 5. oldun. Bence sen ve ben Antep'in farklı, özel tatlarını yaptık ve iyi oy aldık
Tebrikler bize
Yok yok baya büyük mağazada baktım ben ,tekli kahve fincanı sandım açtım baktım leğen gibi kocamandeseni hoştu amaKupa fazlasıyla var evde. Ama ara boy bir şeyse alabilirim. Var mı linki
Sen yatmadan önce her gece böyle adaçayı mı içersin ajskskskEvet abla alışınca da insan arıyor eşimi de ben alıştırdımşimdi soruyor hani bu akşam yapmıyor musun diye
Yani Teksas.sjsjsjsjsjdyok canım ben İstanbul Bağcılar'dayım
Çeyizine mi aldım. Koca mı buldun yoksaBu işlemeler silikon. Yani ben silikon dedim ama tam adı ne bilmiyorum
Yani Teksas.sjsjsjsjsjd
Anama aldım anama anama anamaaaaÇeyizine mi aldım. Koca mı buldun yoksa
Silikon değil bence kullanılmazda zaten örtüde,başka bişi bence yada değişik bir ip tarzıda olabilir.Bu işlemeler silikon. Yani ben silikon dedim ama tam adı ne bilmiyorum
Kesinlikle alışınca içiliyor hemen,eşinde alışmış istediğine göreEvet abla alışınca da insan arıyor eşimi de ben alıştırdımşimdi soruyor hani bu akşam yapmıyor musun diye
Büyük işimi görmez. Zibilyon tane var evde.Yok yok baya büyük mağazada baktım ben ,tekli kahve fincanı sandım açtım baktım leğen gibi kocamandeseni hoştu ama
Anama aldım anama anama anamaaaa
Yok birazdan yıkayıp yataanın üstüne serecekAnan da senin çeyizine koyar
Dedim alıştırdın diyorSen yatmadan önce her gece böyle adaçayı mı içersin ajsksksk
Anneler güzel şeyleri kullanmaya kıyamaz, kızlarının çeyizine koyar. Bu hiç şaşmaz.Anan da senin çeyizine koyar
Duble dibek kahvem ve çikilatam.