- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.838
Bence de ya. Eşime ayrı kendime ayrı yapmaya üşendiğim için çayı bıraktım resmen sjkdksks benim arkadaşlarım falan gelirse demliyorum.Normal mis gibi karadeniz çayı varken kkaçak çay da neymiş
İlk defa haklı bir şeyden nefret ediyorsun sjdkkdkdÖffffnefret ediyorum kaçak çaydan. Ablamdayken eniştenin bazı arkadaşları kaçak çay seviyo diye demledik ama içmek ne mümkün,iğrenç bir tadı var.
Evet canım senelik aldırıyorum gönderipKiz kukriş maşaallahh bide adaçayı doludolu 2kg varmıdır
Normal çayla karıştırıyorum bende kaçak çayıSeverim ama burada soğuttular beni çaydan. Çünkü kaçak çay.
Aslında çok sağlıklı bir içecekte,genel olarak alışmayınca içilmyor bizdede.Hanim abla bunu ilk staj yaptığım bankada içmiştim herkes bundan içiyordu orada bir alıştım sonra bırakamadım,çok yararlı ama biliyor musun kışın hele hastalıklara karşı çok direnç oluşturuyor bir dilim limonda atıyorum mis
Tam sana yakışır gerçektenBuram buram yöresellik. BAYILIRIM.
Şuna yorum yapacak olan yok mu yaa??? İade edicem eğer kötü dersenizŞimdiiiii ben bunu ablamdayken aldım ne de olsa indirimde diye anneme aldım. Dün geldi ama işlemesi silikonla mı ne yapılmış,iple dikilmemiş. Yıkanınca ya da bir süre kullandıktan sonra açılma yapar mı? Biz hiç bu tarz kullanmadık bilmiyorum nasıl olur. Var mı silikon yapıştırma örtü kullanan? Eki Görüntüle 3327481
Kısa programda birşey olmaz bence canım yaŞimdiiiii ben bunu ablamdayken aldım ne de olsa indirimde diye anneme aldım. Dün geldi ama işlemesi silikonla mı ne yapılmış,iple dikilmemiş. Yıkanınca ya da bir süre kullandıktan sonra açılma yapar mı? Biz hiç bu tarz kullanmadık bilmiyorum nasıl olur. Var mı silikon yapıştırma örtü kullanan? Eki Görüntüle 3327481
Biz de de dağ çayı var kokusu ve rengi muhteşem oluyor çiçekte toplanıp kuruturdu babannem bir tür ada çayı sakinleştirici ve uyku verici özelliği varEvet canım senelik aldırıyorum gönderip
Gzelmiş neyini beğenmedin ki,yıkmasındada kısa programla yıkarsınŞuna yorum yapacak olan yok mu yaa??? İade edicem eğer kötü derseniz
Çok güzel aşkom afiyet olsun
Hiç öyle bir örtü kullanmadım. Yorumsuzum.Şimdiiiii ben bunu ablamdayken aldım ne de olsa indirimde diye anneme aldım. Dün geldi ama işlemesi silikonla mı ne yapılmış,iple dikilmemiş. Yıkanınca ya da bir süre kullandıktan sonra açılma yapar mı? Biz hiç bu tarz kullanmadık bilmiyorum nasıl olur. Var mı silikon yapıştırma örtü kullanan? Eki Görüntüle 3327481
Sağol aşkomÇok güzel aşkom afiyet olsun
Puhahahhahahhaha 21 günde 3 kilo vermiştim. Sonra 4 kilo olarak geri aldım.Emziren anne diyeti
Ya desen mesen güzel de silikonlar yapıştırılmış olması kafamı karıştırmıştıGzelmiş neyini beğenmedin ki,yıkmasındada kısa programla yıkarsın
Kat yerlerimi silikonlu.Ya desen mesen güzel de silikonlar yapıştırılmış olması kafamı karıştırmıştı
Kışın Ihlamur ile papatya da çok içerim ben mesela kokusu hoşuma gidiyor onlarındaBiz de de dağ çayı var kokusu ve rengi muhteşem oluyor çiçekte toplanıp kuruturdu babannem bir tür ada çayı sakinleştirici ve uyku verici özelliği var