Kutusunu da çeksene,o da güzele benziyor
Sinir bozucu bir görüntüsü var.Yok bu öyle bir şey değil ya. Gerçekten kötü. Bak şuEki Görüntüle 3327472
Ne güzelmiş ya tam benlik hediye
Ne güzel bir kutu bu böyle
Sen çay sever misin???Ne güzelmiş ya tam benlik hediye
Tadı daha beterSinir bozucu bir görüntüsü var.
Senden korkulurÖrtü sevmiyom gazete kağıdım var,vizyonumu geliştiriyorum bi kere
Sağol canımGeçmiş olsun
Severim ama burada soğuttular beni çaydan. Çünkü kaçak çay.Sen çay sever misin???
Güzel yapmışlar gerçekten de ben çay çok içmediğim için kaç sene gider bilmemNe güzelmiş ya tam benlik hediye
Kutusunu da çeksene,o da güzele benziyor
Nasıl içiyorsun bunu kukriş normal çay gibisimi varmı hiç.Ama benim en sevdiğim ve zevkle içtiğim tek çay misss kokulu ada çayıEki Görüntüle 3327477
Aaaa negüzel attın bunu hahaha radyo gibiSanki ben mahkum sen kelepçemm al kalemi yaz dilekçemmm sıkı dur yok gerekçemm Tanrı kulu olmaktan başkaaa..
Kiz kukriş maşaallahh bide adaçayı doludolu 2kg varmıdırAma benim en sevdiğim ve zevkle içtiğim tek çay misss kokulu ada çayıEki Görüntüle 3327477
ÖffffSeverim ama burada soğuttular beni çaydan. Çünkü kaçak çay.
Hanim abla bunu ilk staj yaptığım bankada içmiştim herkes bundan içiyordu orada bir alıştım sonra bırakamadım,çok yararlı ama biliyor musun kışın hele hastalıklara karşı çok direnç oluşturuyor bir dilim limonda atıyorum misNasıl içiyorsun bunu kukriş normal çay gibisimi varmı hiç.
Normal mis gibi karadeniz çayı varken kkaçak çay da neymişSeverim ama burada soğuttular beni çaydan. Çünkü kaçak çay.
Buram buram yöresellik. BAYILIRIM.