Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Hemde cok kötü 5gun önce bana bulaştı önce sonra kızıma gecti kizımdanda kocama gecti covid gibi birşey buda cok ağır eşim daha kötüydü dün oldu onada atesler fırladı bacaklar tutmadı falan serum yedi bugünde evde hepimiz kan gözler 😏
Hepinize geçmiş olsun canım. Tez zamanda sağlığıniza kavuşmanızı dilerim. Dönüşüne çok sevindim. :KK68:

Al bu çikolata demeseler ben bunu taş filan zannederdim. Gerçi çikolata da sayılmaz acayip bir tadı var. İçindeki bademmişşş

Eklentiler

• IMG_20231101_110133.jpg
    IMG_20231101_110133.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20231101_105953.jpg
    IMG_20231101_105953.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 30
İlk ona girebildim mı merak ediyorum. :KK51:
Dün bakmaya fırsatım olmadı. Margaret Hale Margaret Hale m öndeydi. Birinci olduysa tebrik ederim. Sunum , yemek çok harikaydı. :KK60:
Ablacım aslında son güne kadar 3. ve 4. olarak ilerledin.Sonra birkaç oyla 5. oldun. Bence sen ve ben Antep'in farklı, özel tatlarını yaptık ve iyi oy aldık🥰
Tebrikler bize :halay: :KK45: :rolleyes: :KK9:

Al bu çikolata demeseler ben bunu taş filan zannederdim. Gerçi çikolata da sayılmaz acayip bir tadı var. İçindeki bademmişşş
Ayy benim söz çikolatasının içindeki taş çikolataları taş sanıp sakladığım aklıma geldi 😂😫 sonra toz olmuştur diye yıkayayım dedim. Eridiler ben şok 😂😫

Buda burda kalsın

X