Bir oyunu Arap köfteye, diğerini kıymalı Tatar böreğine mi verdin?Ne zaman bitecek yarışma ya?
Şu an biterse birinciyi ilk bilen olarak proluk bana gelmeliiiiii
Yok soğan kebabına vermişimBir oyunu Arap köfteye, diğerini kıymalı Tatar böreğine mi verdin?
O zaman proluğun tehdit altında, fark kapanıyor ahjsjs. Zur kuşum sadece birinciyi bilene vermeyeceklermiş, öyle demiş Kazen 3. bildirimde.Yok soğan kebabına vermişim
Bu yarışmaların bana sevdirdiği şeylerden biri de Kıbrıs tatlısı.Niyet ettim Kıbrıs tatlısı yapmaya ama evde hindistan cevizi kalmamış
En çok ben hak ediyorum ben saksı değilim asgahaj. Daha fazla kişiye verilecekse biri ben olmalıyımO zaman proluğun tehdit altında, fark kapanıyor ahjsjs. Zur kuşum sadece birinciyi bilene vermeyeceklermiş, öyle demiş Kazen 3. bildirimde.
Ablaaaa çok teşekkür ederiimmHepinizin ellrine sağlık olsun hanımlar hepside çok güzeldi ..
Pideli paça @Tenceresiz kaldim anne
Kıymalı tatar böreğiJou
Ellerinize sağlık olsun şekerler
Siyah kullanıcı adın daha uyumlu duruyor Emile Dayı’yla ama yine de sen bilirsin…En çok ben hak ediyorum ben saksı değilim asgahaj. Daha fazla kişiye verilecekse biri ben olmalıyım
Şu gözleri dolu dolu olan emojiyi bırak artık.Ablaaaa çok teşekkür ederiimm
Ben de seviyorum aslında ya siyah candır. Ama bir olasım da varSiyah kullanıcı adın daha uyumlu duruyor Emile Dayı’yla ama yine de sen bilirsin…
Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun demişlerBen de seviyorum aslında ya siyah candır. Ama bir olasım da var
Ona tövbe ettim,Black Light üyelik iptali yapmayacağından emin olsam ben ateşlerim de yerinde durmuyon ki
Profilimdeki emmiyi de kızartırım artik napalımKırmızı olsun üç kuruş fazla olsun demişler
Ben de çok severim ama bu seferki amacım başkaBu yarışmaların bana sevdirdiği şeylerden biri de Kıbrıs tatlısı.
Al işte bakOna tövbe ettim,
Burda takilacagimi bilsem ben alirdim ama biraz ara vermem gerekiyor shsjj
Rica ederim tatlım ne demek,ellerine sağlık olsunAblaaaa çok teşekkür ederiimm
Mete'yi hepGalerimde ne buldum hahahhahahhaha
500’e nasıl almış?Ben de çok severim ama bu seferki amacım başkaerkek kardeşim 500 liraya aldığı airpodsunu bana versin diye biraz suyuna gitmeye çalışıyom. Vermez ama olsun
Ben de gitcem yarınİyi bari kuşum. Hazır gitmişken Mardin’ de gezin bari.