- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.902
Sen biliyorsun.
Hale'cim artık yöresel üstadımız kesinlikle sensin ver elini öpelimSen biliyorsun.
Hayır bilmiyorum asıl sen biliyorsunSen biliyorsun.
Benim üçüncülük hayal olurdu tabiAslındaC A N O farklı ve iddialı bir tarif bulmuştu. Ama fasulye olduğu için size kıyamadı. Bende destekledim tarifi değiştirdi. Onu yapsaydı siz gümbüşü görseydiniz
Seneye inşallah
Ya sen yok musun seeeennnnnAslındaC A N O farklı ve iddialı bir tarif bulmuştu. Ama fasulye olduğu için size kıyamadı. Bende destekledim tarifi değiştirdi. Onu yapsaydı siz gümbüşü görseydiniz
Seneye inşallah
Aaa pardoon.Ne yapmışım
Biz popüler olmayan alıyoruzAaa pardoon.C A N O sen yok musun seeeennnn. Yarışmacı arkadaşlarına hiç de kıyamazmışşş
Sakın kimseye deme seneye onu yapacağım. Yine insaflı yanıma denk geldiAslındaC A N O farklı ve iddialı bir tarif bulmuştu. Ama fasulye olduğu için size kıyamadı. Bende destekledim tarifi değiştirdi. Onu yapsaydı siz gümbüşü görseydiniz
Seneye inşallah
KıyamıyorumAaa pardoon.C A N O sen yok musun seeeennnn. Yarışmacı arkadaşlarına hiç de kıyamazmışşş
Yok o tarif sendeSakın kimseye deme seneye onu yapacağım. Yine insaflı yanıma denk geldi
gittim canım sıkıntı yok şükürC A N O gittinmi doktora
İnşallah bakalımYok o tarif sende
Kimsenin aklına gelmez
Allahasen söyleyin. Söz ben kapmaya çalışmayacağım.AslındaC A N O farklı ve iddialı bir tarif bulmuştu. Ama fasulye olduğu için size kıyamadı. Bende destekledim tarifi değiştirdi. Onu yapsaydı siz gümbüşü görseydiniz
Seneye inşallah
En son baktığımda arada yine 2-3 oy vardı. Resmen ite kaka bir yarışma oluyor hsjdkskHale'cim artık yöresel üstadımız kesinlikle sensin ver elini öpelim
Dur seneye ben yapıcam dediğin için kıyamıyoru geri alalım. Sen yok musun seeennnKıyamıyorum
Rica ederim canımcım ellerine sağlık olsunTeşekkür ederim hanım ablacım
Yok ben ilk defa gördüm ve bir şeye benziyorAllahasen söyleyin. Söz ben kapmaya çalışmayacağım.
Bitti artık kabul et birincisinEn son baktığımda arada yine 2-3 oy vardı. Resmen ite kaka bir yarışma oluyor hsjdksk