Aynen aşkom, mamografi de gerekli ,ultrason da ,tedbirli olmak iyidirBende altı ayda bir gidiyorum.
Sadece kontrol gerekiyor.
40 yaş altına mamografi çekiyorlar mıAynen aşkom, mamografi de gerekli ,ultrason da ,tedbirli olmak iyidir
Cok gecmis olsunKızlar bişey soracağım. Belki başına gelen vardır. Benim sol göğsümde ele gelen bir şişlik var ve acıma yapıyor. Yaşayan var mı ?
Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor
Şüphe varsa çekerler bence ,ama ultrason sonucuna göre tabii. Kadın Doğum hariç her doktora okeyim40 yaş altına mamografi çekiyorlar mı
Aynen meme önemli kontrol ettirmek lazım
Bezduk vallahiŞüphe varsa çekerler bence ,ama ultrason sonucuna göre tabii. Kadın Doğum hariç her doktora okeyim
Hem de nasilBezduk vallahi
Nasip ne diyelimHem de nasil
Rabbim beterinden saklasınNasip ne diyelim
GGecmis olsunKızlar bişey soracağım. Belki başına gelen vardır. Benim sol göğsümde ele gelen bir şişlik var ve acıma yapıyor. Yaşayan var mı ?
Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor
Burada ücretsiz 40 yas üstüne çekiliyormuş40 yaş altına mamografi çekiyorlar mı
Aynen meme önemli kontrol ettirmek lazım
Öyle, Allah dermansız dert vermesin ,bakalım bana ne diyecekNasip ne diyelim
Olacak olacak, ha gayret.Amiiinnn
Ben oy verdim bi kere. Malın iyisinden anlarım adkfkdjkf ama kekte böyle olmam ha ona göreInsaallahh
Evet 40 yaş üstü çekiliyor. Geçen yıl bende çektirdim. Bu yıl haziranda süresi doldu yeniden çektirmem lazım.GGecmis olsun
Burada ücretsiz 40 yas üstüne çekiliyormuş
Rabbim şifa versinÖyle, Allah dermansız dert vermesin ,bakalım bana ne diyecek
AmiiinRabbim şifa versin
Benimde önümüzdeki ay gitmem lazım
İnşallah aşkomAmiiinhayırlı sonuçlar alacaksın inşallah
Sağol canımGeçmiş olsun canım benimaklıma sadece mastit geldi
İnşallah canımInsallahh güzel sonuclar alırsınn kuzumm mastit olabilit
Sağol zennam. Benim zaten sol kol altında sırta yakın tarafında vardı. Ona kontrole gidiyordum. Acıma vs de yoktu. Göğüsteki acıyorGeçmiş olsun Zano'mhemen her kadında olan şeyler, süt kanallarından vs olabiliyor ,bana yıllık takip verdi mesela ,ki çok fazla ele geliyor benim ki,ağrı da yapmıyor aksi gibi
Sağol canım emzirmiyorum. Oğlan 4 buçuk yaşında amin inşallahEmziriyor musun? Emzirme döneminde ya da çocuğu sütten kestikten sonra süt kanallarında süt mü ne kalabiliyormuş. Çok geçmiş olsun,Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip eylesin.
Sağol canım. Yarın belli olurGeçmiş olsun canımKontrol ettirmen iyi olur canım
Ultrasonda belli olur
Sağol canımCok gecmis olsun
Sağol canımGGecmis olsun
Burada ücretsiz 40 yas üstüne çekiliyormuş
Allah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah canomSağol canım
İnşallah canım
Sağol zennam. Benim zaten sol kol altında sırta yakın tarafında vardı. Ona kontrole gidiyordum. Acıma vs de yoktu. Göğüsteki acıyoranlamadım
Sağol canım emzirmiyorum. Oğlan 4 buçuk yaşında amin inşallah
Sağol canım. Yarın belli olur
Sağol canım
Sağol canım