Amin inşallah canımAllah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah canom
Benim olmadı ama kuzenimin olmuştu başta doktorlar korkuttu biraz ama sanırım sonradan geçti zamanlaKızlar bişey soracağım. Belki başına gelen vardır. Benim sol göğsümde ele gelen bir şişlik var ve acıma yapıyor. Yaşayan var mı ?
Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor
Amin aşkomİnşallah aşkom
Sorun çıkmaz inşallah Zano'm, ihmal etme ,hayırlı haberler ver yarın yeterSağol canım
İnşallah canım
Sağol zennam. Benim zaten sol kol altında sırta yakın tarafında vardı. Ona kontrole gidiyordum. Acıma vs de yoktu. Göğüsteki acıyoranlamadım
Sağol canım emzirmiyorum. Oğlan 4 buçuk yaşında amin inşallah
Sağol canım. Yarın belli olur
Sağol canım
Sağol canım
Kazen akşam gönderecekti unuttuAkşam oldu bildirim yok 58 e çıksın bari oyum nevşehirde kaldım
Nasip nevoşş sunumlar konuşuyorr var bundada bir hayırrOlmazsa sonrakinde olur inşallah çok yaklaştın.
Hahahaha bilmezmiyimmBen oy verdim bi kere. Malın iyisinden anlarım adkfkdjkf ama kekte böyle olmam ha ona göre
Canım iyi yapmışsın göster ihmale gelmez ama olabiliyor öyle kistler takip ediyorlar .Kızlar bişey soracağım. Belki başına gelen vardır. Benim sol göğsümde ele gelen bir şişlik var ve acıma yapıyor. Yaşayan var mı ?
Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor
Hep stresten aşkomAy Allah ım ya tam alnımın ortasında sivilce çıktı kocaman domdom kurşunu gibi
Akşam oldu bildirim yok 58 e çıksın bari oyum nevşehirde kaldım
Aynen aşkom bu dolunaydan mıdır nedir gerginim çokHep stresten aşkom
Hiç bilmiyorum aşkom yaAynen aşkom bu dolunaydan mıdır nedir gerginim çok
Ergenliğe yeni girdik sayılır ya aşko ondan da olabilirHiç bilmiyorum aşkom ya
Benim yüzümde öyle
Evet aşkom ergenlik sivilcesi bunlarErgenliğe yeni girdik sayılır ya aşko ondan da olabilir
Teker teker gelselerdi aşkomNazarlık