- 21 Kasım 2017
- 27.619
- 120.932
+55 kadın tabağı. Annemde de var. Çok severim.Kızlar buyrun sofrayaEki Görüntüle 3325509
Ellerine sağlık canım afiyet olsunKızlar buyrun sofrayaEki Görüntüle 3325509
Ellerinize sağlık harika bir sofraKızlar buyrun sofrayaEki Görüntüle 3325509
Geliyor geliyyyyooooooooooooorrrrrrr havalı geliyoooorrrr
Abnzjzjx evet kv tabağı+55 kadın tabağı. Annemde de var. Çok severim.
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Teşekkür ederim kızlarrEllerinize sağlık harika bir sofra
Geliyor geliyyyyooooooooooooorrrrrrr havalı geliyoooorrrr
AmiiinnnGeliyor geliyyyyooooooooooooorrrrrrr havalı geliyoooorrrr
Geçmiş olsun canım benimKızlar bişey soracağım. Belki başına gelen vardır. Benim sol göğsümde ele gelen bir şişlik var ve acıma yapıyor. Yaşayan var mı ?
Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor
Insallahh güzel sonuclar alırsınn kuzumm mastit olabilitKızlar bişey soracağım. Belki başına gelen vardır. Benim sol göğsümde ele gelen bir şişlik var ve acıma yapıyor. Yaşayan var mı ?
Geçmiş olsun Zano'mKızlar bişey soracağım. Belki başına gelen vardır. Benim sol göğsümde ele gelen bir şişlik var ve acıma yapıyor. Yaşayan var mı ?
Emziriyor musun? Emzirme döneminde ya da çocuğu sütten kestikten sonra süt kanallarında süt mü ne kalabiliyormuş. Çok geçmiş olsun,Rabbim hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip eylesin.Kızlar bişey soracağım. Belki başına gelen vardır. Benim sol göğsümde ele gelen bir şişlik var ve acıma yapıyor. Yaşayan var mı ?
Geçmiş olsun canımKızlar bişey soracağım. Belki başına gelen vardır. Benim sol göğsümde ele gelen bir şişlik var ve acıma yapıyor. Yaşayan var mı ?
Bende altı ayda bir gidiyorum.Geçmiş olsun Zano'mhemen her kadında olan şeyler, süt kanallarından vs olabiliyor ,bana yıllık takip verdi mesela ,ki çok fazla ele geliyor benim ki,ağrı da yapmıyor aksi gibi