Ama mangalda hamsi çok efsane oluyorMangalda
Kendine haksızlık etme o ışık sende varAhh kız keşke olabilsem nerde
Senin ki de ayrı bir boyutBen bir sefer kaşarlı hamsi yaptım cidden güzeldi
Neden labneli olmasın
Eşim sevmiyor ki benimAma mangalda hamsi çok efsane oluyorYağlı hamsi olacak. En makbulü kışın
Biz balığı genelde(yani hep) mangalda yaparız ya da fırında. Türü cinsi fark etmiyorAma mangalda hamsi çok efsane oluyorYağlı hamsi olacak. En makbulü kışın
Ama kaşarlı cidden güzeldi. Kılçıkları çıkarıp dizdim araya kaşar üstüne tekrar dizdim. İki taraflı pişirdimSenin ki de ayrı bir boyut
İmkan varsa en güzeli mangal. Bizim burda zorBiz balığı genelde(yani hep) mangalda yaparız ya da fırında. Türü cinsi fark etmiyoren sağlıklısı mangalda pişenmiş
Güzel olmuşturAma kaşarlı cidden güzeldi. Kılçıkları çıkarıp dizdim araya kaşar üstüne tekrar dizdim. İki taraflı pişirdim
Bende şimdi hep fırında yapıyorum. Kalabalık olunca tavada zorBiz balığı genelde(yani hep) mangalda yaparız ya da fırında. Türü cinsi fark etmiyoren sağlıklısı mangalda pişenmiş
KustumSen de çorbasını al
Şifa olsun aşkomİyiki paylaştınız valla ben de sipariş verdim şimdi hamsiEşim yokken yiyelim bari
Ben de tarhana yapayım bir de salata ,hiç halim yok bu kansızlık beni mahvetti yattığım yer geri çekiyor sanki
Menengiç mi buKahveye gelen var mıEki Görüntüle 3325159
Yok harput kahvesiMenengiç mi bu
Evet ya kaşarlıyı da bayağı beğeniyorlar. Ben de denemek istiyorumAma kaşarlı cidden güzeldi. Kılçıkları çıkarıp dizdim araya kaşar üstüne tekrar dizdim. İki taraflı pişirdim
Amin aşkomŞifa olsun aşkom