Sağ ol aşkomAfiyet olsun aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol aşkomAfiyet olsun aşkom
Hangimizin ki tutarsa görseli güzel olan kazansınHepimiz hamsi tava yapalım
Dün akşam bizde de hamsi vardı ama biz kendimiz yapmadık,hazır pişmişini aldıkÖyleyse bende hamsi isterim Eki Görüntüle 3325153
Ben hamsi kuşu yapayımHangimizin ki tutarsa görseli güzel olan kazansın
Ben de pilavını yaparım , biri de çorbasını yapar tamam işte hamsili tariflerBen hamsi kuşu yapayım
Ben hamsi şiş yapim şiş vazgeçilmezim biliyorsun çileği bile şişlemişliğim varBen hamsi kuşu yapayım
Afiyet olsunDün akşam bizde de hamsi vardı ama biz kendimiz yapmadık,hazır pişmişini aldık
Turşusu, çorbası, salatası, tatlısı derken bayağı çıkarBen de pilavını yaparım , biri de çorbasını yapar tamam işte hamsili tarifler
Ahh kız keşke olabilsem nerdeSen Pinterest girlsün evet.
Tamam şiş sendeBen hamsi şiş yapim şiş vazgeçilmezim biliyorsun çileği bile şişlemişliğim var
Turşu muTurşusu, çorbası, salatası, tatlısı derken bayağı çıkar
Salamurası oluyor ya ton balığı gibiTurşu mu
Kusucam ama aaaa yetooooMargaret Hale hamsi chesecake yapsın
Vallahi itina ile dizmezse gel güzüme tükürMargaret Hale hamsi chesecake yapsın
MangaldaBen hamsi şiş yapim şiş vazgeçilmezim biliyorsun çileği bile şişlemişliğim var
Suyunu bile sıkarız kompostoTurşusu, çorbası, salatası, tatlısı derken bayağı çıkar
Ben bir sefer kaşarlı hamsi yaptım cidden güzeldiVallahi itina ile dizmezse gel güzüme tükür
Latte ile iyi giderVallahi itina ile dizmezse gel güzüme tükür
Tabi canım bizden her şey çıkarSuyunu bile sıkarız komposto