- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.320
- 25
Ay ben geçenlerde menengiç içeyim dedim oyyy o neydi öyle ölücem sandım.Yok harput kahvesi
Bu nasıl diye sormaya korkuyorum ama merak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben geçenlerde menengiç içeyim dedim oyyy o neydi öyle ölücem sandım.Yok harput kahvesi
Çok güzel oluyorEvet ya kaşarlıyı da bayağı beğeniyorlar. Ben de denemek istiyorum
Türk kahvesi ile karıştırıyorum bunuAy ben geçenlerde menengiç içeyim dedim oyyy o neydi öyle ölücem sandım.
Bu nasıl diye sormaya korkuyorum ama merak
Afiyet şifa olsun canımİyiki paylaştınız valla ben de sipariş verdim şimdi hamsi Eşim yokken yiyelim bari
Ben de tarhana yapayım bir de salata ,hiç halim yok bu kansızlık beni mahvetti yattığım yer geri çekiyor sanki
Faydalı şeyler de genelde tatsız oluyor niyeyseTürk kahvesi ile karıştırıyorum bunu
Biz seviyoruz.
Menengiç tadı güzel aslında ama tadındansa faydası çok
Orası öyleFaydalı şeyler de genelde tatsız oluyor niyeyse
Sağolasın canımAfiyet şifa olsun canım
Feda olsun. Vijjdansızlar başta oy vermiyorlardı hiç sjdkks
Cheesecakemi beğenirler ama o kadar da değil kuşumMargaret Hale hamsi chesecake yapsın
Yok yoook, bakıyorum senin kankirellaların da öyle. Kahve sunumlarınız yıkılıyor.Ahh kız keşke olabilsem nerde
Salata yapma yaşı sana göre kaç kiSalata yapacak yaşta kızın mı var
Benim oğlan 13 yaşında yapabiliyorSalata yapma yaşı sana göre kaç ki
benim büyük kız da 14 yaşında oğlanlar yaşıt 13 oldu geçen ay 6 yaşında var bir buçuk yaşında var erkenden alıştırmak iyidirBenim oğlan 13 yaşında yapabiliyor
15'in üstü yapabilir benceSalata yapma yaşı sana göre kaç ki
Biraz zorlama bir yemek yiyorum falan ama olmasa da olur haniYeter be sabahtan beri hamsi güzellemesi yapmışsınız canımız çekti. Bugün menüde Antep için oldukça değişik bir şey var: PATLICAN KEBABI.
Kış gelse de kurtulsak.
Antep’te o kadar güzel yemek varken insanların canı neden bundan çeker anlamam. Eşim yapıyor diye yiyorum ben de valla, uğraşmam asla bu yemek için.Biraz zorlama bir yemek yiyorum falan ama olmasa da olur hani
Mesela Yoğurtlu Patates var çok severim.Antep’te o kadar güzel yemek varken insanların canı neden bundan çeker anlamam. Eşim yapıyor diye yiyorum ben de valla, uğraşmam asla bu yemek için.
azmış 25 demeni bekliyordum15'in üstü yapabilir bence
Bende küçük yaşta başladımbenim büyük kız da 14 yaşında oğlanlar yaşıt 13 oldu geçen ay 6 yaşında var bir buçuk yaşında var erkenden alıştırmak iyidir