İstersen el açması bir şey yapalımHeh aynen bu ayarda devam et sen. Zekta1 da garibim gold tepsimsi tabaklarla kebap sunumu yapmaya çalışsın. Böyle takılırsanız fasulyeliğim yakındır.
Tabi dişliler ya fasulye ya da tatildeMeydanı boş buldunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstersen el açması bir şey yapalımHeh aynen bu ayarda devam et sen. Zekta1 da garibim gold tepsimsi tabaklarla kebap sunumu yapmaya çalışsın. Böyle takılırsanız fasulyeliğim yakındır.
Aşk olsun, hiç olur mu öyle şey?Meydanı boş buldunuz
Allah razı olsun canım benim, sanada çok geçmiş olsun. Resmen herkes dökülüyor bu aralarGeçmiş olsun
Çok sağol minik kuzumÜfff hepiniz hastasınız bana da bulastiracaksiniz diye korkmaya başladım. Geçmisler olsun canlar
Çok bilinmeyen tarifler yapmaya çalıştık.Yani her şehirde bilinmeyen tarifler Sizce ne yapabilirdikBir tane Karadeniz bölgesinden yemek yok
Aslında söyledikleriniz en ünlüleri zaten. Karalahana sarması veya çorbası, Karadeniz pidesi, Kuymak, Kaygana falan aklıma gelenler.Çok bilinmeyen tarifler yapmaya çalıştık.Yani her şehirde bilinmeyen tarifler Sizce ne yapabilirdik
Benim aklıma kara lahana, pide, Laz böreği ve hamsi geliyor. Ama bunlar uygun değil. Bize örnekler verir misiniz
Bunlarda rizeden bide bende etmek istedim kısmetim bunaimişÇok bilinmeyen tarifler yapmaya çalıştık.Yani her şehirde bilinmeyen tarifler Sizce ne yapabilirdik
Benim aklıma kara lahana, pide, Laz böreği ve hamsi geliyor. Ama bunlar uygun değil. Bize örnekler verir misiniz
Evett yaaa çok çeşit yok bende rizeliyim en çeşitlerde antepte varrAslında söyledikleriniz en ünlüleri zaten. Karalahana sarması veya çorbası, Karadeniz pidesi, Kuymak, Kaygana falan aklıma gelenler.
Karadeniz'in mutfağı çok gelişmiş değil bence de, ondan yarışmaya uygun olmayabilir.
Evet ya da turşu kavurmaları falan var. Öyle çok çeşit yok, var olan otlar değerlendirilmiş dediğiniz gibi.Evett yaaa çok çeşit yok bende rizeliyim en çeşitlerde antepte varr
Karadenizde otlarla yemek ediyolar yeşillik bi memleket olduğu için
Ilkkezde erzurumdan yaptım ahahha ama mantı gibi sadece aynı şey tarifleri farklıTatar ramazan Jou
Evett iştee oyuzden değişik birşeyde bulunmuyoEvet ya da turşu kavurmaları falan var. Öyle çok çeşit yok, var olan otlar değerlendirilmiş dediğiniz gibi.
En kötü tarifim diyebilirim tadıda öyleydiKuşorellam bu ay değil belki ama bir sonraki ay Zekta ile kapışırız gibi geliyor.
Seninle yarışmak benim için bir zevkSiz de iddialı olursunuz ama Zekta’nın parçalarını tehlikeli. Ondan emin olamıyorum hiç.
Hahahahahah benim maksimum yöreselliğim bu kadar işteHeh aynen bu ayarda devam et sen. Zekta1 da garibim gold tepsimsi tabaklarla kebap sunumu yapmaya çalışsın. Böyle takılırsanız fasulyeliğim yakındır.
Ben demiştimKöftesine ayrı kaşığına ayrı oy alıyor kız daha ne olsun yöresel de üstadımız Bir kez daha kanıtlıyor
İki dudağının arasına bir KAŞIĞIN kaderi bağlı. Romantiklik denilince de benİki dudağının arasına bir aşığın kaderi bağlı
Karakıbrıs gibi bir şey oldu buİki dudağının arasına bir KAŞIĞIN kaderi bağlı. Romantiklik denilince de ben
Sen Pinterest girlsün evet.En kötü tarifim diyebilirim tadıda öyleydi
Seninle yarışmak benim için bir zevk
Hahahahahah benim maksimum yöreselliğim bu kadar işte
Görl diiceeenSen Pinterest girlsün evet.