Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Çok bilinmeyen tarifler yapmaya çalıştık.Yani her şehirde bilinmeyen tarifler🤔 Sizce ne yapabilirdik🤔🤗
Benim aklıma kara lahana, pide, Laz böreği ve hamsi geliyor. Ama bunlar uygun değil. Bize örnekler verir misiniz🤗
Aslında söyledikleriniz en ünlüleri zaten. Karalahana sarması veya çorbası, Karadeniz pidesi, Kuymak, Kaygana falan aklıma gelenler.

Karadeniz'in mutfağı çok gelişmiş değil bence de, ondan yarışmaya uygun olmayabilir. 😬:KK48:

Aslında söyledikleriniz en ünlüleri zaten. Karalahana sarması veya çorbası, Karadeniz pidesi, Kuymak, Kaygana falan aklıma gelenler.

Karadeniz'in mutfağı çok gelişmiş değil bence de, ondan yarışmaya uygun olmayabilir. 😬:KK48:
Evett yaaa çok çeşit yok bende rizeliyim en çeşitlerde antepte varr
Karadenizde otlarla yemek ediyolar yeşillik bi memleket olduğu için

Evett yaaa çok çeşit yok bende rizeliyim en çeşitlerde antepte varr
Karadenizde otlarla yemek ediyolar yeşillik bi memleket olduğu için
Evet ya da turşu kavurmaları falan var. Öyle çok çeşit yok, var olan otlar değerlendirilmiş dediğiniz gibi.

• Beğen
Reactions: Jou
Kuşorellam bu ay değil belki ama bir sonraki ay Zekta ile kapışırız gibi geliyor. :KK53:
En kötü tarifim diyebilirim tadıda öyleydi :KK70:
Siz de iddialı olursunuz ama Zekta’nın parçalarını tehlikeli. Ondan emin olamıyorum hiç. 😂
Seninle yarışmak benim için bir zevk 😄
Heh aynen bu ayarda devam et sen. Zekta1 Zekta1 da garibim gold tepsimsi tabaklarla kebap sunumu yapmaya çalışsın. Böyle takılırsanız fasulyeliğim yakındır. :KK53:
Hahahahahah benim maksimum yöreselliğim bu kadar işte 😂

X