Çok geçmiş olsunÇok yazamıyorum bu ara bileğimde bir şişlik var dı uzun zamandır birden şiddetli ağrılar başladı bu ara ganglion kistiymiş sertleşmiş ameliyat dedi dr telefon kullanımını azaltmam lazım ondan dolayı yazmak yerine beğen çık yapıyorum ağrısı geçene kadar en azından
geçmiş olsun canımÇok yazamıyorum bu ara bileğimde bir şişlik var dı uzun zamandır birden şiddetli ağrılar başladı bu ara ganglion kistiymiş sertleşmiş ameliyat dedi dr telefon kullanımını azaltmam lazım ondan dolayı yazmak yerine beğen çık yapıyorum ağrısı geçene kadar en azından
İyi şükür öyle bir imkan varmışDüzelttim
Hala yok zenna’m
Geçmiş olsun canımÇok yazamıyorum bu ara bileğimde bir şişlik var dı uzun zamandır birden şiddetli ağrılar başladı bu ara ganglion kistiymiş sertleşmiş ameliyat dedi dr telefon kullanımını azaltmam lazım ondan dolayı yazmak yerine beğen çık yapıyorum ağrısı geçene kadar en azından
Maşallah maşallahİyi şükür öyle bir imkan varmış
Sabah aklıma takıldı pideli paça miydi ? Paçalı pide mi diye..
Google sordum konuya baktım için için güldüm
Ne kadar da hakimim
Maymuncuga cok üzüldüm belki onu da seven annesi vardı kopardılarKüçük bebesi olanlara bundan lazım
Ve hala yok Zano'mHala yok zenna’m
Çok geçmiş olsunÇok yazamıyorum bu ara bileğimde bir şişlik var dı uzun zamandır birden şiddetli ağrılar başladı bu ara ganglion kistiymiş sertleşmiş ameliyat dedi dr telefon kullanımını azaltmam lazım ondan dolayı yazmak yerine beğen çık yapıyorum ağrısı geçene kadar en azından
Çok sevgi doluMaymuncuga cok üzüldüm belki onu da seven annesi vardı kopardılar
Evet sımsıkı sarılasım geldiÇok sevgi dolu
Çok sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım benim
Rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun
Hipnoz olması lazımBu aşşağlık yerze hala bilzirim gelmemiş. Şu birinciyi teyit edelim de yolumuza bakalım, kek diye taciz edelimNevreste yi.
Ordu baskını aman pardon bebek görmeniz nasıl geçti?Bu aşşağlık yerze hala bilzirim gelmemiş. Şu birinciyi teyit edelim de yolumuza bakalım, kek diye taciz edelimNevreste yi.
Bu sefer azdık, toplam 10 kişiydik. Bunu da atlattım çok şükür. Bittim ama. Daha mutfak var toparlanacak.Ordu baskını aman pardon bebek görmeniz nasıl geçti?
Kuşum,çekirge sürüsü gibi dönemsel atak yapıyorlar evine resmen, ayy yakın olsak yardım ederdim,kolay gelsinBu sefer azdık, toplam 10 kişiydik. Bunu da atlattım çok şükür. Bittim ama. Daha mutfak var toparlanacak.
Bulaşığı yıkayıp ellerimi kuruladım yerime oturdum ve bu yorumu gördüm.ahahshshshBu sefer azdık, toplam 10 kişiydik. Bunu da atlattım çok şükür. Bittim ama. Daha mutfak var toparlanacak.