Evett google amcada okudum ikizler ikizlerle anlaşırmış ama birsey istek oldumu once ben gibi şeyler olursa çatışma olurmuş dogrumu lenBen ve kocam da ikizler
Ben ikizler erkeğinden korkuyorumBi tane neyse de iki taneymiş yani üzüldüm ahahaiki ikizler birbirini nötrler mi
Çok da korkma şunu yapalım demiştin karar mı degistirdin derim öylemi tamam yapalım der çok kolay ikna ediliyorBen ikizler erkeğinden korkuyorum
Yok kızzz benim ailemde ikizler çok babannem babam kuzenim öyleeÇok da korkma şunu yapalım demiştin karar mı degistirdin derim öylemi tamam yapalım der çok kolay ikna ediliyor
Hep benim dediğim oluyor o yüzden sorun yokEvett google amcada okudum ikizler ikizlerle anlaşırmış ama birsey istek oldumu once ben gibi şeyler olursa çatışma olurmuş dogrumu len
Süper ozaman kadının dediği olcak tabeHep benim dediğim oluyor o yüzden sorun yok
Evet yine bebek görmesi. Bu kız başıma ne dertler açtı.Maşaallahhhhmisafir mi
İşte alfa kadın.Hep benim dediğim oluyor o yüzden sorun yok
Hahahah kız görmesiii daha heyecanlı oluyorr amaaaEvet yine bebek görmesi. Bu kız başıma ne dertler açtı.
Yok be,her ikizler burcu senin kocan gibi değil. Bazıları Ebû Cehil gibiÇok da korkma şunu yapalım demiştin karar mı degistirdin derim öylemi tamam yapalım der çok kolay ikna ediliyor
aslında bazen de şikayet ettiğim sorumlulukların tamamen bende olması çok sorumluluk almıyor o yüzden herşeye tamam diyor benceYok be,her ikizler burcu senin kocan gibi değil. Bazıları Ebû Cehil gibi
Oyy sağlıkla kucağına al inşallah canım benimmmYaa sağoll kuzumm sürprüz oldu bizede
Götürür belkiBi tane neyse de iki taneymiş yani üzüldüm ahahaiki ikizler birbirini nötrler mi
Bu cidden doğruBen ikizler erkeğinden korkuyorum
Amin insaallahhh bakalımmJou Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sürpriz bebekler ayrı bir yaramaz ama tatlı oluyorlar
HayırlisıAynen öyle