- 21 Kasım 2017
- 27.625
- 120.951
Daha Bursa ekibi var…Kız senin bebeği de ne merak eden varmıs bana daha bebek görmeye gelen olmadı Margaret Hale
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha Bursa ekibi var…Kız senin bebeği de ne merak eden varmıs bana daha bebek görmeye gelen olmadı Margaret Hale
Nasip olur mu Allahım…Bulaşığı yıkayıp ellerimi kuruladım yerime oturdum ve bu yorumu gördüm.ahahshshsh
Senin de çilen bitmedi, Çarşamba kurtuluşa eriyordun,noldu ?Bulaşığı yıkayıp ellerimi kuruladım yerime oturdum ve bu yorumu gördüm.ahahshshsh
Ablamın enfeksiyonu yükseldiği için pazar ya da pazartesi gününe kadar daha buradayım.Senin de çilen bitmedi, Çarşamba kurtuluşa eriyordun,noldu ?
Kız tee oradan kalkıp da bebek görmeye mi gelcekler sen giderdin ya,niye zahmet ediyolarDaha Bursa ekibi var…
Geçmiş olsun çok,bırakılmaz tabii öyle. İyi yapmışsın.Ablamın enfeksiyonu yükseldiği için pazar ya da pazartesi gününe kadar daha buradayım.
Sağolasın. Aslında ben bırakırdım dasjsjsjdjGeçmiş olsun çok,bırakılmaz tabii öyle. İyi yapmışsın.
Deme öyle, sana da yardım edenler bulunsun inşallahSağolasın. Aslında ben bırakırdım dasjsjsjdj
Ya ömrüm birilerinin bebelerine bakıcılık yapmakla geçti. Lisede de halamın ikiz OĞLAN bebelerine baktım. Yani halama yardımcı oldum,çoğu zaman yatıya kaldım falan. O ikizler beni çocuklardan soğuttularmdjdjdjdDeme öyle, sana da yardım edenler bulunsun inşallah
Zerre Ana Okulu ,kreş,gündüz bakım eviYa ömrüm birilerinin bebelerine bakıcılık yapmakla geçti. Lisede de halamın ikiz OĞLAN bebelerine baktım. Yani halama yardımcı oldum,çoğu zaman yatıya kaldım falan. O ikizler beni çocuklardan soğuttularmdjdjdjd
Hep derim teyze:ücretsiz bakıcı.sjsjsjdjdZerre Ana Okulu ,kreş,gündüz bakım evi
Bilmez miyim hiçHep derim teyze:ücretsiz bakıcı.sjsjsjdjd
Kim?Eee hani yine gelmemiş
Biran önce fasülye olmak için can atıyorsun yeni çıkmamış gibiBu aşşağlık yerze hala bilzirim gelmemiş. Şu birinciyi teyit edelim de yolumuza bakalım, kek diye taciz edelim Nevreste yi.
Bildirim
Bursa’ya gittiğimde gelecekler, annemin evine. Orada da ben çalışacağım mecbur, annem zaten rahatsız. Bebişi oyalayabilirse bin şükür.Kız tee oradan kalkıp da bebek görmeye mi gelcekler sen giderdin ya,niye zahmet ediyolar
Heee öyle de hele Dedim herhalde gelenler tam altın falan takacaklar,oradan kalkıp geldiklerine göre.Bursa’ya gittiğimde gelecekler, annemin evine. Orada da ben çalışacağım mecbur, annem zaten rahatsız. Bebişi oyalayabilirse bin şükür.
Ay yok kuşum fasulyelik mi NOOOOO.Biran önce fasülye olmak için can atıyorsun yeni çıkmamış gibi