- 25 Ağustos 2019
- 60.517
- 111.035
- 30
Bide benim erkek oluyomuş niden oyle dediinnnBen ikizler erkeğinden korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide benim erkek oluyomuş niden oyle dediinnnBen ikizler erkeğinden korkuyorum
Canimm perimm teşekkür ederiimmOyy sağlıkla kucağına al inşallah canım benimmm
Ne istiyorlar bizden yazık valla o kadar da enerji dolu etrafa gülücük saçan insanlarız
Benim büyük ikizler erkeğiBide benim erkek oluyomuş niden oyle dediinnn
Orası tartışmalı doğruBen ikizler erkeğinden korkuyorum
Anneliğimi sorguladığım saatlerdeyiz ahhshsjs Bllossom
Fenamıymış kizzz anlaşıyonuzmuBenim büyük ikizler erkeği
Benimle dikleşir ama babasından çok benim sözümü dinler.Fenamıymış kizzz anlaşıyonuzmu
Anasinın sözünü dinleyecekkBenimle dikleşir ama babasından çok benim sözümü dinler.
Bence tartışmasızOrası tartışmalı doğru
Aynen CanomNe istiyorlar bizden yazık valla o kadar da enerji dolu etrafa gülücük saçan insanlarız
Cok cokk gecmis olsun allah sifa versinÇok yazamıyorum bu ara bileğimde bir şişlik var dı uzun zamandır birden şiddetli ağrılar başladı bu ara ganglion kistiymiş sertleşmiş ameliyat dedi dr telefon kullanımını azaltmam lazım ondan dolayı yazmak yerine beğen çık yapıyorum ağrısı geçene kadar en azından
Çok geçmiş olsun canım benim, rabbim acil şifalar versin inşallahÇok yazamıyorum bu ara bileğimde bir şişlik var dı uzun zamandır birden şiddetli ağrılar başladı bu ara ganglion kistiymiş sertleşmiş ameliyat dedi dr telefon kullanımını azaltmam lazım ondan dolayı yazmak yerine beğen çık yapıyorum ağrısı geçene kadar en azından
Cok cokk gecmis olsun allah sifa versin
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım benim, rabbim acil şifalar versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım benimÇok yazamıyorum bu ara bileğimde bir şişlik var dı uzun zamandır birden şiddetli ağrılar başladı bu ara ganglion kistiymiş sertleşmiş ameliyat dedi dr telefon kullanımını azaltmam lazım ondan dolayı yazmak yerine beğen çık yapıyorum ağrısı geçene kadar en azından