- 20 Mart 2008
- 140.624
- 210.865
- 60
Gayet güzel olmuş ellerine sağlık olsun .Geçen gün oturdum sarma sardım,kuru biber-patlıcan doldurdum. Fotoğraf da çektim ki buraya atıp artistlik yapacağım size. O sarma dolma bir pişmedi bir pişmedi yani ancak bu kadar çiğ olabilirdi bir yemek. Pişsin diye kaç kere su ekledim sayısını unuttum. Ve bir de pismediği gibi üc beş dolmam da yanmıştı. Pismiş hali rezo olduğu için bunu atabiliyom. Tadı güzelmis ama beğendiler.Kalın diyeni de Allah çarpıyomuş
TişikkirlirEllerine sağlık canım maşallah çok güzel sarmışsın
Ay resmen zorla iltifat ettiriyorumsjsjsjsj teşekkür ederim ablacım.Gayet güzel olmuş ellerine sağlık olsun .
Yok yok cidden güzel sarmışsınTişikkirlirzorla da iltifat ettirmiş gibi oldum ama euhehehe
Sen onları bir de piştikten sonra görecektin üffffYok yok cidden güzel sarmışsın
Yok vallaha gatette güzel sarmışsın elelrine sağlık olsun.Ay resmen zorla iltifat ettiriyorumsjsjsjsj teşekkür ederim ablacım.
Sen öyle diyorsanYok vallaha gatette güzel sarmışsın elelrine sağlık olsun.
Gol mol deyip beklentiyi yükseltme.Son güne bırakırsan böyle olur
Kim dedi, son dakika golü at diye
Olur böyle kazalarSen onları bir de piştikten sonra görecektin üffff
Ben aşırı yükseldim ona göreGol mol deyip beklentiyi yükseltme.
GöreceğizGol mol deyip beklentiyi yükseltme.
Doğruyu söyledim çok beğendim,sarması oyslıyotrda yerken anında bitiyor buda.Sen öyle diyorsan
Biraz zaman geçsin de öyle yap bariYa bir gün şöyle ağzım dolu dolu konuşup öyle defolup gideceğim. Böyle banlanmak çok dokanıyor bana.
Sağolasın Jabbar'ım
Yavruu kuşum sen hangi konudan ceza aldı ki.Ya bir gün şöyle ağzım dolu dolu konuşup öyle defolup gideceğim. Böyle banlanmak çok dokanıyor bana.
İlk üçe girerse çektiğim çileye değer. Birinci asla olmaz. İsimden kaybediyor. Millet bıkmış onlardan zaten sjdksjGöreceğiz
Bence birinci bile olabilirİlk üçe girerse çektiğim çileye değer. Birinci asla olmaz. İsimden kaybediyor. Millet bıkmış onlardan zaten sjdksj
Çocuğunun ismini Hifanur koymayı düşünen birine kulağa çok çirkin geliyor demiştim. Yine böyle çirkin isim koyan bir anne de alındı galiba, boş boş duyar yaptı. Neredeyse bayılacaktı. Polemik yüzünden gitmişiz.Yavruu kuşum sen hangi konudan ceza aldı ki.
Biride gitti şikayet etti tabi,var böyle tipler .Çocuğunun ismini Hifanur koymayı düşünen birine kulağa çok çirkin geliyor demiştim. Yine böyle çirkin isim koyan bir anne de alındı galiba, boş boş duyar yaptı. Neredeyse bayılacaktı. Polemik yüzünden gitmişiz.
konu linki litfeenÇocuğunun ismini Hifanur koymayı düşünen birine kulağa çok çirkin geliyor demiştim. Yine böyle çirkin isim koyan bir anne de alındı galiba, boş boş duyar yaptı. Neredeyse bayılacaktı. Polemik yüzünden gitmişiz.