- 21 Kasım 2017
- 27.587
- 120.736
Eşim diyor ki başka isimde yemek bulamadın mı? Algıda seçicilik işte.Bence birinci bile olabilir
Arama kısmına Hifa yaz, direkt çıkıyor konu.konu linki litfeen
Sizin meşhur yemeğiniz ben ne yapayım deseydinEşim diyor ki başka isimde yemek bulamadın mı? Algıda seçicilik işte.
Konuda banlanmasi gereken o kadar çok kişi varmış kiArama kısmına Hifa yaz, direkt çıkıyor konu.
Yok baktım benimle beraber iki üç kişi daha gitmişti.Konuda banlanmasi gereken o kadar çok kişi varmış kiama ne hikmetse bir tek sen ceza almışsın,haaayret.
Cahil diyen de banlanmış mıydı bariYok baktım benimle beraber iki üç kişi daha gitmişti.
Yarın yine on kişilik kafile gelecek ama bil bakalım kim daha hiçbir şey hazırlamadı?
Hahahahahaha abla yeni gitti, ben daha başlamadım bile. Gazamız mübarek olsun.anneliğimi sorguladıgım dakikalardayım kriz geçireceğim
O kimdi hatırlamıyorum kuşum ama kesin gitmiştir o da.Cahil diyen de banlanmış mıydı bari
Tam senin başına gelecek bir olayÇocuğunun ismini Hifanur koymayı düşünen birine kulağa çok çirkin geliyor demiştim. Yine böyle çirkin isim koyan bir anne de alındı galiba, boş boş duyar yaptı. Neredeyse bayılacaktı. Polemik yüzünden gitmişiz.
Zenna’m
Mozaik pasta yapan zalım kadinZenna’m
Onu yapalı çok olduMozaik pasta yapan zalım kadin
Hep eski yaptıklarını paylaşıyonOnu yapalı çok oldu
Yeni çok varda düzenlemeye üşendim yenisi yarınHep eski yaptıklarını paylaşıyon
tolinle ortak noktaları var ondan sempati duymuş benceOlur böyle kazalar