- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Burasıymış ablaSenin topiğin nireee bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burasıymış ablaSenin topiğin nireee bakalım
Bir ara siteyi alacam diyordu ,hee heeee deyip geçelimBurasıymış abla
Böyle yazdım diye tekrar banlanabilirimO bence çok güzeldi ahhaahhahahah
Son güne bırakırsan böyle olurBu aşşağlık yerze benim konum nezen açılmamış halaaaaaa
Artık benim konuya kadar düştüBir ara siteyi alacam diyordu ,hee heeee deyip geçelim
Gerçek hayatta görmek istediğim tek üye Tolin olabilirBurasıymış abla
Şoka girersinGerçek hayatta görmek istediğim tek üye Tolin olabilir
NiyeŞoka girersin
Cici bir kız
Hevesini alsın bari aradaArtık benim konuya kadar düştü
23 Nisan'da inşallahHevesini alsın bari arada
Harbi mi ya bak şimdi iyicene merak ettim. Tolin hali de son derece cici benceCici bir kız
Ben gördüm tolin cadısını çokta güzel maşallahGerçek hayatta görmek istediğim tek üye Tolin olabilir
Alakası yokHarbi mi ya bak şimdi iyicene merak ettim. Tolin hali de son derece cici bence
Koltuğu kullansın o gn sjksjksjk23 Nisan'da inşallah
Ellerine sağlık canım maşallah çok güzel sarmışsınGeçen gün oturdum sarma sardım,kuru biber-patlıcan doldurdum. Fotoğraf da çektim ki buraya atıp artistlik yapacağım size. O sarma dolma bir pişmedi bir pişmedi yani ancak bu kadar çiğ olabilirdi bir yemek. Pişsin diye kaç kere su ekledim sayısını unuttum. Ve bir de pismediği gibi üc beş dolmam da yanmıştı. Pismiş hali rezo olduğu için bunu atabiliyom. Tadı güzelmis ama beğendiler. Kalın diyeni de Allah çarpıyomuş