- 8 Haziran 2013
- 56.201
- 149.211
Sende mi izmir desinalttan vurdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende mi izmir desinalttan vurdu
Bu whatsap akraba cuma mesajı durumu gibi olmuşTövbe yaa hahhahhahahahhaha ulan benim gönderdiğim ne masumdu, resmen ninniydi o. Bu ne İbrahim Tatlıses aranjeleri gibi.
Tövbe ede ede dinletiyorum adeta emzik görevi görüyor.snshshshshTövbe yaa hahhahhahahahhaha ulan benim gönderdiğim ne masumdu, resmen ninniydi o. Bu ne İbrahim Tatlıses aranjeleri gibi.
Bunu açıyoz evi görmen lazım. Ablası popoyu sallayarak dans ediyo kendi iç çeke çeke uyuyo. Çarpılcaz diye korkuyorum. Margaret Hale
Geçmiş olsunalttan vurdu
Semicenk falan açınca ağlıyor zevksiz çucukE bunda ben de oynarım tovbesteyşın
Dilime takıldı tişikkirlirTövbe ede ede dinletiyorum adeta emzik görevi görüyor.snshshshsh
Ayarları bozulmuş çocuğunSemicenk falan açınca ağlıyor zevksiz çucuk
Bozuk doğdu Sanıyorum büyüdükçe düzelecektirAyarları bozulmuş çocuğun
Sana güveniyorum ZeriCenkBozuk doğdu Sanıyorum büyüdükçe düzelecektir
evet canımSende mi izmir desin
saol canım Allah beterinden korusun. bu harp teknolojisini diyorlar hep. savaş da var ya. bu teknolojiyle bölge ülkelere frekans yolluyor bu titreşimler ondan oluyor diyorlar. bu süreçte hergün Zilzal Suresini okuyun diyorlar. akşam okudum. zaten kısa bir sure.Geçmiş olsun
Sen de sağol canım, Amin Allah beterinden korusun,her yer için risk var,her an her yerde olabilir diyorlar ne olacağız bakalımsaol canım Allah beterinden korusun. bu harp teknolojisini diyorlar hep. savaş da var ya. bu teknolojiyle bölge ülkelere frekans yolluyor bu titreşimler ondan oluyor diyorlar. bu süreçte hergün Zilzal Suresini okuyun diyorlar. akşam okudum. zaten kısa bir sure.
Geçmiş olsun canımevet canım
saol canımGeçmiş olsun canım
Ya ben alakasının olduğunu düşünmüyorum.saol canım Allah beterinden korusun. bu harp teknolojisini diyorlar hep. savaş da var ya. bu teknolojiyle bölge ülkelere frekans yolluyor bu titreşimler ondan oluyor diyorlar. bu süreçte hergün Zilzal Suresini okuyun diyorlar. akşam okudum. zaten kısa bir sure.
Mapustayim hemsosuuu yarın akşam gelecekASSOSyal netsizlik kesin