- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Evet fındıklısınıKukrim sen ikram bisküviyi mi çaya banıp yiyodun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet fındıklısınıKukrim sen ikram bisküviyi mi çaya banıp yiyodun?
Fındıklı yok evde ama kakaolu da güsel oluyomuşEvet fındıklısını
Afiyet olsun ,çizi de çok güzel oluyor peynir dolgulusuFındıklı yok evde ama kakaolu da güsel oluyomuş
Tişikkirlir. Onu da mı çaya banıyon? O var ama tuzlu ya hani çaya baninca tadı nasıl olur bilemedimAfiyet olsun ,çizi de çok güzel oluyor peynir dolgulusu
Evet benim çok hoşuma gidiyor çaya batırıp zaten çayı büskivi yemek için tüketiyorum resmenTişikkirlir. Onu da mı çaya banıyon? O var ama tuzlu ya hani çaya baninca tadı nasıl olur bilemedim
Yıllar önce böyle bir etkinlik için limon sıkacağımı daha doğrusu narenciye sıkacağı idi çok güzeldi şekli biri istedi verdim gidiş o gidiş bazı zamanlar aklıma gelir normalde eşyalara kıymet vermem ama çok seviyordum o minik şeyi bulamadım da aynısını bir daha öyle işte böyle bir anıEtkinlikmiş abla. Limon sıkacağı, limon, mandalina falan götürdü. C vitaminini öğreniyorlarmış sjdkdkks
Birinin eşyasını istesem, o da okulda kaybolup gitse kahrolurdum kesin agshs gider en überini alırım telafi etmek için.Yıllar önce böyle bir etkinlik için limon sıkacağımı daha doğrusu narenciye sıkacağı idi çok güzeldi şekli biri istedi verdim gidiş o gidiş bazı zamanlar aklıma gelir normalde eşyalara kıymet vermem ama çok seviyordum o minik şeyi bulamadım da aynısını bir daha öyle işte böyle bir anı
Rabbim şifa versin ya
Amin. Sağ olun kuşolar.Geçmiş olsun
Yok be bir kere sordum unutmuş dedi sonra sormaya utandım ,öyle kapandı gittiBirinin eşyasını istesem, o da okulda kaybolup gitse kahrolurdum kesin agshs gider en überini alırım telafi etmek için.
geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?Hastalık hiç bitmiyor ki bizim evde. Kalktım bu saatte kusmuk temizliyorum mesela. Oğlan yine hasta.
Hayırlı akşamlar aşkom nasılsınYakşamlar
Hayırlı akşamlar aşkom, şükür iyiyim, sen nasılsın?Hayırlı akşamlar aşkom nasılsın
Yakşamlar
Yakşamlarİyi akşamlar
Bende iyiyim aşkom sağ olHayırlı akşamlar aşkom, şükür iyiyim, sen nasılsın?
Yaa ne mutlu sana gözün aydın aşkom,Allah kavustursunBende iyiyim aşkom sağ ol
Yarın eşim gelecek annemler gidiyor. Hazırlık yapıyoruz
Sağ salim kavuşmak nasip olsun inşaAllahBende iyiyim aşkom sağ ol
Yarın eşim gelecek annemler gidiyor. Hazırlık yapıyoruz