Benim Antep'te arkadaşlarım hep öyle yapıyordu. Özellikle bayram sabahıKim yapıyor kız Nevoş ben hiç denk gelmedim.
Pirinci ıslatıp kurutup robottan çekiyorsun. İrmik gibi oluyorYuvalamanın köftesini bulgurdan yapıyorlar sanıyordumbuna da şaşırdım şu an
Peki pırasa pirinçli mi sade mi merak ettimİki bulgur pilavıyla finale uğurlanıyoruz.
Bayram sabahı bizimkiler yuvarlamanın yanına içli köfte yapar, hiç duymadım pilav. Bari bulgur pilavı yapsalarmış, pirinç neBenim Antep'te arkadaşlarım hep öyle yapıyordu. Özellikle bayram sabahı
Orada hazırı satılıyor. Onlar ondan yapıyor.Pirinci ıslatıp kurutup robottan çekiyorsun. İrmik gibi oluyor
Pirinç ile bulgur farklı ama NevoşPeki pırasa pirinçli mi sade mi merak ettim
Antep gelini yanına içli köfte yapar aslında
Pirinçli. İçli köfteyi ben ancak buzluktan çıkarabilirim ajsksjksks dur pilavdan vazgeçtim. İçli köfte çıkarayım. Unutmuştum onu.Peki pırasa pirinçli mi sade mi merak ettim
Antep gelini yanına içli köfte yapar aslında
Biz bulamadık yaparkenOrada hazırı satılıyor. Onlar ondan yapıyor.
Yok hep pirinç pilavı hatta ilk gittiğim yıl öyle denk geldim. Ondan Yuvalama yı sevmemiştim.Bayram sabahı bizimkiler yuvarlamanın yanına içli köfte yapar, hiç duymadım pilav. Bari bulgur pilavı yapsalarmış, pirinç ne
Bak şimdi oldu yoksa şaşırmıştımPirinçli. İçli köfteyi ben ancak buzluktan çıkarabilirim ajsksjksks dur pilavdan vazgeçtim. İçli köfte çıkarayım. Unutmuştum onu.
Ben hazırı sevmedim bizim yaptığımız daha güzelBiz bulamadık yaparkenoda ilk ve son oldu zaten Ben beyrancıyım
Peki hala sevmiyor musun?Yok hep pirinç pilavı hatta ilk gittiğim yıl öyle denk geldim. Ondan Yuvalama yı sevmemiştim.
Biz yöresel etkinlik yaptık yöre tanıtımı orada yine pirinç pilavı yapıldı
Öyle tabi olabilir. Mecbur kalırsan kolaylık olsun diyePirinç ile bulgur farklı ama Nevoş
Kendim yaptıktan sonra sevmeye başladım. İlk 3-4 yıl ondan dolayı denemedim bile. Ama 10 yıldır yapıyorum.Peki hala sevmiyor musun?
Ama tiramisu var.EVDE MUHAMMARA BİTMİŞ. OLAMAAAAAZZZZZ
Ama tiramisu var.