Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar 1 2 yaş 5 yaş erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin bebeklerinize giydirip kullanmadiginiz kıyafetlere ihtiyacım var zor durumdayım

Merhaba arkadaşlar 1 2 yaş 5 yaş erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin bebeklerinize giydirip kullanmadiginiz kıyafetlere ihtiyacım var zor durumdayım
Merhaba. Bebeğiniz doğduğundan beri kıyafet istiyorsunuz siteden sürekli. Zor durumdasınız ama korunmak da yok. Eşiniz de üçüncüyü isteyene kadar ikisini hakkıyla, kimselere muhtaç olmadan büyütmeyi düşünsün artık. Allah yardımcınız olsun, özellikle de çocuklarınızın.

Hanım efendi kötü yorumlari kendinize saklayın yardım edecek biri olursa verir vermezse de Allah razı olsun niye insalari incitmek hoşunuza gidiyor anlamadım

Ben pirinçsiz de yaparım kuru domatesli. Piriç pilavı tercih etmem. Domatesli bulgur pilavı yada az makarna kaldırır. Doyurucu olmaz gibi geldi tek başına pırasa
Bizimkiler sadece pırasa ile doymaz
Ben pirinçli yapıyorum. Pirinçsiz yemezler. Yemek kültürü herkesin farklı canım ben alakalı bulmuyorum. Pirinçli pırasanın yanına pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…