- 21 Kasım 2017
- 27.571
- 120.572
Ben burzayım.Giriş örümcek ağı tutmuş, herkes nerde ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben burzayım.Giriş örümcek ağı tutmuş, herkes nerde ?
Oyun oynuyom.Giriş örümcek ağı tutmuş, herkes nerde ?
Biraz daha iyi misin kuşum?Ben burzayım.
Yıllardır görüşmediğin arkadaşında mısın? Neyse çok şükür kesip doğramamış seni.Oyun oynuyom.
Teyze= ücretsiz bakıcı.
Bilirim,her fırsatta sana kakalarlarOyun oynuyom.
Teyze= ücretsiz bakıcı.
Daha iyiyim, iğnelere devam.Biraz daha iyi misin kuşum?
Aman iyi ol,ben Fakulte'de bayılıyordum dün tansiyon kaça düştüyse artıkDaha iyiyim, iğnelere devam.
Herkes tarifini getirdi ,toplanıp tadım yapıyorlar sandim ,neyse ki değilmişBen de burdayım
Bdv de erkek varmıs oraya bakıyorumHerkes tarifini getirdi ,toplanıp tadım yapıyorlar sandim ,neyse ki değilmiş
He ya ,aman pek minnoş be ,ilgimi çekmediBdv de erkek varmıs oraya bakıyorum
Di mi açmadı beni deHe ya ,aman pek minnoş be ,ilgimi çekmedi
Bugün dısariya çıkacaktım ağladı bende gelmek istiyorum diye analık yüreği işte kıyamadım götürdüm ama sor bakalım pişman mıyım? İT GİBİ PİŞMANIM. Piremses kızın içinden zırlak bir şey çıktı evdeki oyuncağının aynısı almak için o kadar çok ağladı ki sonra da kucağımda uyudu ve ben çarşıda kucağımda 12 kilo bir cocukla gezdim. Haaaala kollarım titriyorBilirim,her fırsatta sana kakalarlar
Bardak atmış,kırılmamışDi mi açmadı beni de
Yok ona yarın gitcem ögleden sonra gel dedi. Şüküretmek için çok erken.affsgshsYıllardır görüşmediğin arkadaşında mısın? Neyse çok şükür kesip doğramamış seni.
Bütün yegenler elimden geçti, teyzelik zor zanaatBugün dısariya çıkacaktım ağladı bende gelmek istiyorum diye analık yüreği işte kıyamadım götürdüm ama sor bakalım pişman mıyım? İT GİBİ PİŞMANIM. Piremses kızın içinden zırlak bir şey çıktı evdeki oyuncağının aynısı almak için o kadar çok ağladı ki sonra da kucağımda uyudu ve ben çarşıda kucağımda 12 kilo bir cocukla gezdim. Haaaala kollarım titriyor
Arada ses ver de merak etmeyelimYok ona yarın gitcem ögleden sonra gel dedi. Şükür etmek için çok erken.affsgshs
İşi bilmiyor kırılana kadar atacaktıBardak atmış,kırılmamış
Hata konusu şahane, inanana madalya takmak lazım, ona bak senİşi bilmiyor kırılana kadar atacaktı
Orası öyleHata konusu şahane, inanana madalya takmak lazım, ona bak sen