Ben şuan yaptıracak olsam hiç düşünmeden derzli yaptırırdım. Rengi de meşe tonlarında olurduEşim işten gelsin kayseri den de birkaç kişiyi aratacagim aslında eşimin iş arkadaşları hep derzli dedi sonuçta onlar bu işin icin de olan kişiler mimar ve mühendis çoğu ama onlar görsel olarak düşünüyor gibi gelince kararsız kaldım
Ay ben 15 günde zor atlattım inşallah benim emziren ana versiyonum olmazsınBu aşşağlık yerze hastanelik oldum. Serum yezim gelzim. Bir sürü de iğne verdi doktor.
3,5 haftadır iyilesmedim ben deAy ben 15 günde zor atlattım inşallah benim emziren ana versiyonum olmazsın
Sen de ilaç kullanamıyosun dimi3,5 haftadır iyilesmedim ben de
Evet o yüzden bitmedi bir türlüSen de ilaç kullanamıyosun dimi
Sağ olun kuşlarım.Gecmis olsun canım benim iyi gelir insallah serum
Valla doktor ilaç verdi mecburen. Crp 0-5 arası olması gerekirken 134 çıkmış, çok yüksekmiş. Küçük bebeğin var, iğne vereyim de çabuk toparlan dedi doktor. Antibiyotik de verdi.Sen de ilaç kullanamıyosun dimi
Çok geçmiş olsun margim ,bişey dicem inanmican ben bugün seni rüyamda gördüm kız hiç yüzünü görmedim ama valla bize gelmiştin yanında tanıdığım bir arkadaşta vardı beraber biryere gitmeye hazırlanıyorduk.Ben margim diye sesleniyordum yine , yüzünü ruyadada çok net sekil göremedim ama biliyordum yani burdan senin olduğunu . Hayırlara çıksın inşallah,sabah yazacaktım bazı işlerim çıktı sonrada unuttum yazmayı .Bu aşşağlık yerze hastanelik oldum. Serum yezim gelzim. Bir sürü de iğne verdi doktor.
Kız yoksa hastaneye mi gidecektik akdlsks hayırlara çıksın.Çok geçmiş olsun margim ,bişey dicem inanmican ben bugün seni rüyamda gördüm kız hiç yüzünü görmedim ama valla bize gelmiştin yanında tanıdığım bir arkadaşta vardı beraber biryere gitmeye hazırlanıyorduk.Ben margim diye sesleniyordum yine , yüzünü ruyadada çok net sekil göremedim ama biliyordum yani burdan senin olduğunu . Hayırlara çıksın inşallah,sabah yazacaktım bazı işlerim çıktı sonrada unuttum yazmayı .
Bu aşşağlık yerze hastanelik oldum. Serum yezim gelzim. Bir sürü de iğne verdi doktor.
Allah şifa versin kuzum. çevremde bu ara çok duyuyorum hastalananları. bir kısmı da covid resmen.Valla doktor ilaç verdi mecburen. Crp 0-5 arası olması gerekirken 134 çıkmış, çok yüksekmiş. Küçük bebeğin var, iğne vereyim de çabuk toparlan dedi doktor. Antibiyotik de verdi.
Geçmiş olsun kuşumBu aşşağlık yerze hastanelik oldum. Serum yezim gelzim. Bir sürü de iğne verdi doktor.
Valla kalabalık biyere gidecektik hatta evden çıktık 3 kişi ama artık nereyeydi bilmemKız yoksa hastaneye mi gidecektik akdlsks hayırlara çıksın.
Açıkçası bu bana da covid gibi geldi. Şöyle ki asla ayakta duramıyordum, başım dönüyordu ve tüm vücudum uyuşuktu. Öyle bir eklem ağrısı vardı ki oturamıyordum bile, çok bitkindim, yığılıp kalıyordum. Ağzımın tadı gitti, dilim de hala uyuşuk gibi zaten. Geçen sene olsa kesin koronayım derdim.Allah şifa versin kuzum. çevremde bu ara çok duyuyorum hastalananları. bir kısmı da covid resmen.
eris varyantı bu. benim arkadaş da hastalandı. kemiklerim ağrıyor, kafamı kaldıramıyorum, başımda ağırlık var diyor ki hastalandığı zaman yatan insan değil. resmen covidAçıkçası bu bana da covid gibi geldi. Şöyle ki asla ayakta duramıyordum, başım dönüyordu ve tüm vücudum uyuşuktu. Öyle bir eklem ağrısı vardı ki oturamıyordum bile, çok bitkindim, yığılıp kalıyordum. Ağzımın tadı gitti, dilim de hala uyuşuk gibi zaten. Geçen sene olsa kesin koronayım derdim.
Of çok yükselmiş fena ateş yapar şimdi o.Valla doktor ilaç verdi mecburen. Crp 0-5 arası olması gerekirken 134 çıkmış, çok yüksekmiş. Küçük bebeğin var, iğne vereyim de çabuk toparlan dedi doktor. Antibiyotik de verdi.
Ben de kafamı kaldıramıyordum. Sabah hastanede yığıldım kaldım uzandım sandalyelere, öyle bekledim eşimin muayene girişi yapmasını. Ki hep bir iki hafta bile sürse ayakta atlatırdım, koymazdı bana. Bunda çok kötü oldum.eris varyantı bu. benim arkadaş da hastalandı. kemiklerim ağrıyor, kafamı kaldıramıyorum, başımda ağırlık var diyor ki hastalandığı zaman yatan insan değil. resmen covid
Serum iyi geldi valla gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder skdkdkOf çok yükselmiş fena ateş yapar şimdi o.
İlaç veriyolar da hamile ve emzirenlere uygun olanlardan veriyolar kendine hayrı olmayan ilaçlar
yaşayacaksın demek kiSerum iyi geldi valla gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder skdkdk
inşallah tez zamanda geçer canımBen de kafamı kaldıramıyordum. Sabah hastanede yığıldım kaldım uzandım sandalyelere, öyle bekledim eşimin muayene girişi yapmasını. Ki hep bir iki hafta bile sürse ayakta atlatırdım, koymazdı bana. Bunda çok kötü oldum.
Geçmiş olsunBu aşşağlık yerze hastanelik oldum. Serum yezim gelzim. Bir sürü de iğne verdi doktor.