Bana ilk defa hediye alacak. Geçen gün aradı wp bak diye. Bir tane tunik desem değil, gömlek desem hiç değil bir şeyin fotisini atmışBana o kadarını da alan yok,şükret
Şımartmaya gerek yok. Olmadı kime getirttiyse söyler bana da getirtir.Benim büyük kız abicim diyor işe yarıyor arada bir yaş var ama
Aman masallah ,devamı da gelsin,parasını versin daha iyi,erkekler zevksiz oluyorBana ilk defa hediye alacak. Geçen gün aradı wp bak diye. Bir tane tunik desem değil, gömlek desem hiç değil bir şeyin fotisini atmışbu kaç paraysa sen bana parasını ver ben kendime bir şeyler alırım dedim. Sonuç olarak elde var sıfır. En son şal alma konusunda karar kıldık. Ben beğencem o ödeyecek.
SormaAman masallah ,devamı da gelsin,parasını versin daha iyi,erkekler zevksiz oluyor
Kız o profilde soran sen miydin? AaaaaBura ya da yazayım derzli parke mi normal parke mi iyi olur
Hiç sorma yaa genel olarak derzsiz denildi kocam derzli olsun diyor ki satıcı da öyle akşama kadar karar vereceğimKız o profilde soran sen miydin? Aaaaaderzliyi bilmiyorum o yüzden normal parke diyorum.
zerrecik napıyonKız o profilde soran sen miydin? Aaaaaderzliyi bilmiyorum o yüzden normal parke diyorum.
Bebek bakıyom,sen napıyon?zerrecik napıyon
ben uzun süredir hep yorgunum yoğunumBebek bakıyom,sen napıyon?
Ben derzlileri beğeniyorumBura ya da yazayım derzli parke mi normal parke mi iyi olur
Görsel olarak daha şık aMa temizlik olayı nasıl olur onu bilmiyorum derin bir boşluk yok aslında elimi sürdüm burada memnun olan yok baktığım kadarıyla eşime bırakıp hoşuma gitmezse 3 beş sene sonra değiştirmek bile var aklımdaBen derzlileri beğeniyorum
Yakın zamanda evini su basmış biri olarak kesinlikle derzli diyorumGörsel olarak daha şık aMa temizlik olayı nasıl olur onu bilmiyorum derin bir boşluk yok aslında elimi sürdüm burada memnun olan yok baktığım kadarıyla eşime bırakıp hoşuma gitmezse 3 beş sene sonra değiştirmek bile var aklımda
Eşim işten gelsin kayseri den de birkaç kişiyi aratacagim aslında eşimin iş arkadaşları hep derzli dedi sonuçta onlar bu işin icin de olan kişiler mimar ve mühendis çoğu ama onlar görsel olarak düşünüyor gibi gelince kararsız kaldımYakın zamanda evini su basmış biri olarak kesinlikle derzli diyorum
Hem daha şık ve tok duruyor ya. Temizlikte sıkıntı olacagını sanmıyorum, fayanslar da derzli oluyor mu sıkıntı yooo
Geçmiş olsun inşallahBu aşşağlık yerze hastanelik oldum. Serum yezim gelzim. Bir sürü de iğne verdi doktor.
Geçmiş olsun kuşumBu aşşağlık yerze hastanelik oldum. Serum yezim gelzim. Bir sürü de iğne verdi doktor.
Gecmis olsun canım benim iyi gelir insallah serumBu aşşağlık yerze hastanelik oldum. Serum yezim gelzim. Bir sürü de iğne verdi doktor.