Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Bana o kadarını da alan yok,şükret 😅😕
Bana ilk defa hediye alacak. Geçen gün aradı wp bak diye. Bir tane tunik desem değil, gömlek desem hiç değil bir şeyin fotisini atmış🤣 bu kaç paraysa sen bana parasını ver ben kendime bir şeyler alırım dedim. Sonuç olarak elde var sıfır. En son şal alma konusunda karar kıldık. Ben beğencem o ödeyecek.🤲🏻😁

Bana ilk defa hediye alacak. Geçen gün aradı wp bak diye. Bir tane tunik desem değil, gömlek desem hiç değil bir şeyin fotisini atmış🤣 bu kaç paraysa sen bana parasını ver ben kendime bir şeyler alırım dedim. Sonuç olarak elde var sıfır. En son şal alma konusunda karar kıldık. Ben beğencem o ödeyecek.🤲🏻😁
Aman masallah ,devamı da gelsin,parasını versin daha iyi,erkekler zevksiz oluyor 😅

Ben derzlileri beğeniyorum
Görsel olarak daha şık aMa temizlik olayı nasıl olur onu bilmiyorum derin bir boşluk yok aslında elimi sürdüm burada memnun olan yok baktığım kadarıyla eşime bırakıp hoşuma gitmezse 3 beş sene sonra değiştirmek bile var aklımda😅

Görsel olarak daha şık aMa temizlik olayı nasıl olur onu bilmiyorum derin bir boşluk yok aslında elimi sürdüm burada memnun olan yok baktığım kadarıyla eşime bırakıp hoşuma gitmezse 3 beş sene sonra değiştirmek bile var aklımda😅
Yakın zamanda evini su basmış biri olarak kesinlikle derzli diyorum 😁
Hem daha şık ve tok duruyor ya. Temizlikte sıkıntı olacagını sanmıyorum, fayanslar da derzli oluyor mu sıkıntı yooo

Yakın zamanda evini su basmış biri olarak kesinlikle derzli diyorum 😁
Hem daha şık ve tok duruyor ya. Temizlikte sıkıntı olacagını sanmıyorum, fayanslar da derzli oluyor mu sıkıntı yooo
Eşim işten gelsin kayseri den de birkaç kişiyi aratacagim aslında eşimin iş arkadaşları hep derzli dedi sonuçta onlar bu işin icin de olan kişiler mimar ve mühendis çoğu ama onlar görsel olarak düşünüyor gibi gelince kararsız kaldım

X