- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.543
Eşim de talasemi taşıyıcısı, muhtemelen çocuklar da. Ben kuzeyli ve batılı olduğum içün bende yok.Kızımda ve bende talasemi taşıyıcılığı var. Biraz o yolla başladım. Sonra çocuklar alışsın diye her yolu denedim
Kan yapıyor ne yapalım
Hahahahahahhahhahahahah buna hazırlıksız yakalandım cidden küfür gibi sanaBu aşşalık yerde ben doğururken kek yapmayacaksınız dimi
Geçen köyde ciğer ve kokoreç partisi vardı aman AllahımOnda koku olmuyor iştenormalde bende sevmem seni anlıyorum yani
Bende şiş olarak yiyorum geneldeDene sonra konuşalımOcakta yapılanı asla yemem
Kokoreç yemiyorum mumbar yerim amaGeçen köyde ciğer ve kokoreç partisi vardı aman Allahımben hariç herkes mutluydu
Sevmeyene işkence tabiGeçen köyde ciğer ve kokoreç partisi vardı aman Allahımben hariç herkes mutluydu
Zeytinyağlı yapın o kadar kek yokYapacak mışız
Sen de liste yapmaya hazırda bekliyorsun he fasulye fasulye kabaklı pırasalı kek falan yaparsın artıkListesi bile hazır
Kız listeyi ben hazırlamadımSen de liste yapmaya hazırda bekliyorsun he fasulye fasulye kabaklı pırasalı kek falan yaparsın artık
Kremalı kekler yasak bu aradaSen de liste yapmaya hazırda bekliyorsun he fasulye fasulye kabaklı pırasalı kek falan yaparsın artık
Beynimiz yandı bulalım derkenSen de liste yapmaya hazırda bekliyorsun he fasulye fasulye kabaklı pırasalı kek falan yaparsın artık
Ben de kremalı yapacaktım tamKremalı kekler yasak bu arada
Neden buldunuz nedennnnBeynimiz yandı bulalım derken
Evet sen yapıyorsun biz senden araklıyoruzAdın çıkacağına canın çıksın diyorlar ya doğrusanki bir ben liste yapıyorum
Bilemedik bebisimNeden buldunuz nedennnn