Kızlar bayılmıştı oysakiYok aşkom ya onu bir delilik yaptım tövbe
Urfa da olsan bir ciğer şiş yerdin yaaHiç bir sakatatı hiç bir pişirme yöntemiyle yiyemem
Aynen öyleKızlar bayılmıştı oysaki
Ama
Kokudan
Ah canlarım benim anneleri yapmaz mı onlaraAynen öyletekrar yap diye ısrar ettiler ben yapmadım
AslaAh canlarım benim anneleri yapmaz mı onlara
Ciğer şişUrfa da olsan bir ciğer şiş yerdin yaaonlar nasıl yapıyorsa ben bile sevdim düşün
Ağzınızın tadı yok zaarCiğer şişen sevmediğim şeylerden birisi bu olabilir
Şükür ciğer şiş sevmeyecek kadar varAğzınızın tadı yok zaar
Normalde bende evde yapılan ciğeri sevmem yiyemem ama onlar nasıl yapıyorsa isotla maydonoz soğanlı falan hoşuma gitmiştiŞükür ciğer şiş sevmeyecek kadar var
Urfa'lılar yapar da güzel olmaz mı URFA'LILAR.ajajsjsjNormalde bende evde yapılan ciğeri sevmem yiyemem ama onlar nasıl yapıyorsa isotla maydonoz soğanlı falan hoşuma gitmişti
Urfa'lılar yapar da güzel olmaz mı URFA'LILAR.ajajsjsj
Aman eksik kalsın
Akıllı telefonları yok göremezlerKızlar duymasın üzülürler
İşte o tadı fırında yakalıyorumUrfa da olsan bir ciğer şiş yerdin yaaonlar nasıl yapıyorsa ben bile sevdim düşün
Hiç bir şekilde sevemedim ,ağzıma zorla tikiyorlar, 1 ay içim koyun kokuyorUrfa da olsan bir ciğer şiş yerdin yaaonlar nasıl yapıyorsa ben bile sevdim düşün
İyi ki varsınızzzzzzzz hepte olunnnn canlarimSende öyle kuzucum sağol,taktik istersen buralardayız nasılsa
Onda koku olmuyor işteHiç bir şekilde sevemedim ,ağzıma zorla tikiyorlar, 1 ay içim koyun kokuyor
Tarif isteriz dolapta ciğerim varİşte o tadı fırında yakalıyorum
Yapacak mışızBu aşşalık yerde ben doğururken kek yapmayacaksınız dimi