Aslında tarifim vardı kkda bulamadımTarif isteriz dolapta ciğerim var
Fasulyelik de bitince allaaaaaaahDoğur gel düşünürüz
Sever öyle şeyleri ah canım tiramisu yiyemeden gitti parmaklar ardına. Ziyaretine gidip ben götüreyim bariGoklerde kartal gibiydim söyleye söyleye
Test yaptır çocuklara sağlık ocağında yapıyorlarEşim de talasemi taşıyıcısı, muhtemelen çocuklar da. Ben kuzeyli ve batılı olduğum içün bende yok.
Benden de selam söyleSever öyle şeyleri ah canım tiramisu yiyemeden gitti parmaklar ardına. Ziyaretine gidip ben götüreyim bari
Bol sumaklı soğan yanındaAslında tarifim vardı kkda bulamadım
Çok kolay oluyor. Yıkayıp doğruyorum. Üzerine pul biber, kekik, tuz ve zeytinyağı ekleyip harmanlayıp fırın kapına koyuyorum. Sonra fırına koyuyorum. Fırın ayarı her fırın farklı oluyor. Etli yemeği nasıl pişiriyorsun öyle.
Arada karıştırıyorum ama çok değil.Karıştırmazsan üstü kızarıp altı sulu kalıyor. 2-3 defa yeter. Suyunu salıp çekiyor. Bir kaşık tereyağı ekleyip çeviriyorum. Sonra servis ediyorum.
Tencerede olduğu gibi dağılmıyor. Aynı mangalda şiş yaptığın gibi oluyor. Tencerede dağılıp, dibinde bir tortu ve farklı bir koku oluyor. Ben onu sevmiyorum.
SS aldım deneyeceğimAslında tarifim vardı kkda bulamadım
Çok kolay oluyor. Yıkayıp doğruyorum. Üzerine pul biber, kekik, tuz ve zeytinyağı ekleyip harmanlayıp fırın kapına koyuyorum. Sonra fırına koyuyorum. Fırın ayarı her fırın farklı oluyor. Etli yemeği nasıl pişiriyorsun öyle.
Arada karıştırıyorum ama çok değil.Karıştırmazsan üstü kızarıp altı sulu kalıyor. 2-3 defa yeter. Suyunu salıp çekiyor. Bir kaşık tereyağı ekleyip çeviriyorum. Sonra servis ediyorum.
Tencerede olduğu gibi dağılmıyor. Aynı mangalda şiş yaptığın gibi oluyor. Tencerede dağılıp, dibinde bir tortu ve farklı bir koku oluyor. Ben onu sevmiyorum.
İşte fırında deneyin pişman olmazsınız. Ama sote şeklinde sevmem.Bende şiş olarak yiyorum genelde
Aynen öyle canımBol sumaklı soğan yanında
Benimde bitiyor az kaldı rakip oluruzFasulyelik de bitince allaaaaaaah
Rica ederim canım benimSS aldım deneyeceğimTeşekkür ederim nevoş
Evet yapacağızBu aşşalık yerde ben doğururken kek yapmayacaksınız dimi
Söylerim tabiBenden de selam söyle
Söylerim tabi
Bence yarışmayı önceden bilmemiz daha güzelEvet yapacağız
Ama ne zaman belli değil
Herkesin de az kaldı topiğe yıldırım düşecek yakındaBenimde bitiyor az kaldı rakip oluruz
AynenHerkesin de az kaldı topiğe yıldırım düşecek yakında
Bu kadar tehlikeli arasında nasıl birinci olabilirim çok çalışmam lazım çooookkk
Ayhh özleştikkkk yavBenimde bitiyor az kaldı rakip oluruz
Benim canım Nevoşum bir dahaki ay kek yapmazEvet yapacağız
Ama ne zaman belli değil