- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Bende sevmiyordum. Çocuklara bu şekilde alıştırdımCiğeri altın suyuyla pişirsen yine sevmem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sevmiyordum. Çocuklara bu şekilde alıştırdımCiğeri altın suyuyla pişirsen yine sevmem.
Aman ben alışmasam da olur.Bende sevmiyordum. Çocuklara bu şekilde alıştırdım
Hiç bir sakatatı hiç bir pişirme yöntemiyle yiyememBende sevmiyordum. Çocuklara bu şekilde alıştırdım
İnsta yı diyorTira mı mi su? C A N O yedin beni bugün
Gördüm de geldim bu gözlerleİnsta yı diyor
Yakın olsaydınız birer tabak getirirdim de uzağız işteGördüm de geldim bu gözlerle
Benin yerime de 1 çatal al sağolasin Zano'm, ellerine sağlık, afiyet olsunYakın olsaydınız birer tabak getirirdim de uzağız işte
Kızımda ve bende talasemi taşıyıcılığı var. Biraz o yolla başladım. Sonra çocuklar alışsın diye her yolu denedimAman ben alışmasam da olur.
Sağol zenna’mBenin yerime de 1 çatal al sağolasin Zano'm, ellerine sağlık, afiyet olsun
Bende bunun dışında pek yemiyorum.Hiç bir sakatatı hiç bir pişirme yöntemiyle yiyemem
Canim canocum haberim yok,ben birsey hissetmedim
Sağol zenna’m
Ama işkembe de içiyorsun sen değil mi ?Bende bunun dışında pek yemiyorum.
Yok aşkom ya onu bir delilik yaptım tövbeAma işkembe de içiyorsun sen değil mi ?
Bir daha olmaz herhalde aşkomYok aşkom ya onu bir delilik yaptım tövbe
Yok aşkomÇocuklar da anne bir daha öyle her şeyi merak etme dedilerBir daha olmaz herhalde aşkom
Olmamış zaten yanlış bildirim göndermişlerCanim canocum haberim yok,ben birsey hissetmedim
Aklın yolu bir aşkomYok aşkomÇocuklar da anne bir daha öyle her şeyi merak etme dediler
Türkiye gerçekleriOlmamış zaten yanlış bildirim göndermişler