Abla o kadar çok salata çıkar mı bilemedim. Dediğim gibi mezelerde isteyen salata aldı. Hem o tür tarifler tek çok zayıf oluyor. Biz mezeleri bile ikili yapıyoruz.Direk salata olarak düşünmüştüm onu,mezelerde vardı salatada.
Ooo hadi bakalımm daha var oylamalar bile başlamadı konuşulurrr ozamana kadar halledersinizEvet biliyorum
Canım sadece konuşuyoruz net bir şey yok
Belki zeytinyağlılar olur
Dediğinde doğru aslında,z.yağlıda çok katılım oluyordu hep.Abla o kadar çok salata çıkar mı bilemedim. Dediğim gibi mezelerde isteyen salata aldı. Hem o tür tarifler tek çok zayıf oluyor. Biz mezeleri bile ikili yapıyoruz.
Evet ablacım inşallah yaniEhhliyetmi alacan perican
İnşallah ablaYaparsın biz sana güveniyoruz
Hayırlı olsun şimdiden,sana güveniyoruz bunun üstesinde gelirsin senEvet ablacım inşallah yaniyeni başladım.
İnşallah ablacanimsinizzzz
Sağol ablam amiiiinnHayırlı olsun şimdiden,sana güveniyoruz bunun üstesinde gelirsin sen
Sende sağol canısı başarılar diliyorum heyecan yapma sakın.Sağol ablam amiiiinn
Ahh umarım ablaSende sağol canısı başarılar diliyorum heyecan yapma sakın.
Sende öyle kuzucum sağol,taktik istersen buralardayız nasılsaAhh umarım ablacanımsın canımm
Aynen ablacımDediğinde doğru aslında,z.yağlıda çok katılım oluyordu hep.
Haklsın neevoşcum diğerlerine devam o zamanAynen ablacım
Yok Zano'm, hissetmedim ben
Şimdi baktım gazeteye yazmıyor hiç.
Baktım şimdi yazmıyor hiç.Rasathanenin sitesi çalışmıyor, nerde yazıyor deprem olduğu. ?C A N O
Aman iyi hissetmemişin.Yok Zano'm, hissetmedim ben
İnstagramda yazıyor. Sisteme daha geçmemiştir. Kimine bildirdim gelmiş 4 küsür olduğu söyleniyorRasathanenin sitesi çalışmıyor, nerde yazıyor deprem olduğu. ?C A N O
Sabah Balikesir'de olmuş çok hafif şiddette,o yazıyor sadece,olmuşsa da iyi ki hissetmemişim evetAman iyi hissetmemişin.
İnstagramda yazıyor. Sisteme daha geçmemiştir. Kimine bildirdim gelmiş 4 küsür olduğu söyleniyor
Aman iyi hissetmemişin.
İnstagramda yazıyor. Sisteme daha geçmemiştir. Kimine bildirdim gelmiş 4 küsür olduğu söyleniyor