Ne diyosunnnÖyle yaptı geçen yaptiğımizda
Benim ilk yarisma katildığım dönemdi 2tane etmistimNe diyosunnn
İnsallah öyle olmaz oldu olacak bi de salata yapalım gün olmus olurBenim ilk yarisma katildığım dönemdi 2tane etmistim
Salatada deniliyoİnsallah öyle olmaz oldu olacak bi de salata yapalım gün olmus olur
Tamam yavvKız sus
Yok değil yasakÇikolata sos serbest o zaman
Onu diyorum hahahaha ben yapmıştım ilk yarışmamdı bide hem kek hem patatesli rulo pogaça etmistimYok canım belli bir şey yok. Belki sadece poğaça olur
Evet biliyorumOnu diyorum hahahaha ben yapmıştım ilk yarışmamdı bide hem kek hem patatesli rulo pogaça etmistim
Nevoş yaa daha öncede demiştim hiç salata yarışması olmamıştı demi,bu sefer salata olsun değişik olur bence.Evet biliyorum
Canım sadece konuşuyoruz net bir şey yok
Belki zeytinyağlılar olur
Ya mantı yapması gibiyse şoförlüğü?
Sizi şooordaaa bir yere fırlatmamak için çok çalışıyorum merak etmeyinEyfel kule dibinde mantı açarızBak iyi akıl ettin
Bu kek yarışması olmaz o zaman.Evet biliyorum
Canım sadece konuşuyoruz net bir şey yok
Belki zeytinyağlılar olur
Nasıl süsleyeceğiz bu kekolarıııYok değil yasak
Abla soğuk meze yapıyoruz. Onun içinde yaptık salata hatta ben Gavurdağ Salatası yaptımNevoş yaa daha öncede demiştim hiç salata yarışması olmamıştı demi,bu sefer salata olsun değişik olur bence.
Süslemeden öyle düzdüzNasıl süsleyeceğiz bu kekolarııı
Ehhliyetmi alacan pericanSizi şooordaaa bir yere fırlatmamak için çok çalışıyorum merak etmeyin
Eki Görüntüle 3315927
Yada uçmaya hazır olun ,pardon küçük bir gezintiye
Direk salata olarak düşünmüştüm onu,mezelerde vardı salatada.Abla soğuk meze yapıyoruz. Onun içinde yaptık salata hatta ben Gavurdağ Salatası yaptım
Yaparsın biz sana güveniyoruzSizi şooordaaa bir yere fırlatmamak için çok çalışıyorum merak etmeyin
Eki Görüntüle 3315927
Yada uçmaya hazır olun ,pardon küçük bir gezintiye