Poğaça olmasınnnnnnnnnnnnnnNevreste nevoş ikitane mi olcak bi kek bi pogaça gibi
Hahahahah geçen öyle etmistikte ondan dediydimmPoğaça olmasınnnnnnnnnnnnnn
Ben hiç yapmıyacaktım zaten tolin birinci olur kesinGülüt mülüt yapayım deme sonuncu olursun haNane Limon Kabugu
Tek kek olsun yav, siz bebeleri büyüttünüz tabii benimki hiç durmuyor. Keki anca yaparım.Hahahahah geçen öyle etmistikte ondan dediydimmörnek verdim kız ne olurki başka
Peki şeyin bundan haberi var mı Tolin’in sjdkdkBen hiç yapmıyacaktım zaten tolin birinci olur kesin
Ayy yok canımm ya bende 2 tane olsun istemiyorum benide yoruyo kızım masayı görsün cekerr herşeyi aşşağularaaa meraklıdırrTek kek olsun yav, siz bebeleri büyüttünüz tabii benimki hiç durmuyor. Keki anca yaparım.
Henüz beğenmedim almadığıma göre yokPeki şeyin bundan haberi var mı Tolin’in sjdkdk
Benim de oğlan öyle. Bebeyi de yere koyunca dikenler batıyor sanki, işkence görüyormuş gibi bir ağlama.Ayy yok canımm ya bende 2 tane olsun istemiyorum benide yoruyo kızım masayı görsün cekerr herşeyi aşşağularaaa meraklıdırr
Derstedir şimdi o.Henüz beğenmedim almadığıma göre yok
Sen yaparsınnBenim de oğlan öyle. Bebeyi de yere koyunca dikenler batıyor sanki, işkence görüyormuş gibi bir ağlama.Uyku desen bu ara o da yok. Minimum çabayla yarışmaya katılmam lazım sjdkdk
Iyi ses etmeyin görmesinDerstedir şimdi o.
Evet kız. Uyumuyor ya, abisi de uyumazdı. Bana uyuyan bebek denk gelmiyor hiç.Sen yaparsınnbebe nasıl uyumuyomu pek kizdı dimi
Ayy kızda aslında uykuyu severdiEvet kız. Uyumuyor ya, abisi de uyumazdı. Bana uyuyan bebek denk gelmiyor hiç.
Yine de oğlana göre daha kolay bir bebek. Ya da ben alıştım, deneyimli olduğum için zorlanmıyorum.Ayy kızda aslında uykuyu severdierkekler cin gibi oluyor dunyaya ayaklanmaya geldi kız sıpa seninkide gözünü aça aça
Olabilirrr bak ilkten deneyimli olunca bi fark görmüyosundurr sağlıcakla büyüsünler insaallahhYine de oğlana göre daha kolay bir bebek. Ya da ben alıştım, deneyimli olduğum için zorlanmıyorum.