- 19 Mayıs 2020
- 1
- 6
- 31
-
- Konu Sahibi extrafiskal
Ben sanırım denemeyeceğim bu durumu biraz riskli buluyorum doktorlar önerirdi öyle birsey olsa , sperm kalitesi bozulabilir diye düşünüyorum hastane ortamı kadar steril olmalı bence ama hayırlı olsun inş sağlıkla kucağınıza alırsınız
O iş bende.Abla Allah aşkına böyle bir yöntem mi olur ? Lütfen siz bize rapor edin bu beyinsizleri görünce.
Bu beyinsizler kocasından beyini şırınga ile çekip kendilerine de enjekte etsin...
Ben bunu deneyen bi kaç kişi biliyorum
Hatta bi tanesi doğum yapmış ikinciyi deniyordu.
Büyük cesaret
Valla K Kazen bey ben söyleyenlerin yalancısıyım, ciddi ciddi kişinin ağzından duyduk yani,,yoksa benimde güvenip inanacağım birşey asla degilAbla bu aşılama yöntemidir, böyle bir yöntem vardır fakat böyle dediysem ;
bardağa doldurup şırınga ile basılarak olmaz.
Sperm toplanır, sağlıklı olan, hareketli olanlar anne de hazırlandıktan sonra enjekte edilir. Bildiğiniz 2 numara enjektör ile değil. Spermler bardağa konularak toplanmaz.
Abla bu aşılama yöntemidir, böyle bir yöntem vardır fakat böyle dediysem ;
bardağa doldurup şırınga ile basılarak olmaz.
Sperm toplanır, sağlıklı olan, hareketli olanlar anne de hazırlandıktan sonra enjekte edilir. Bildiğiniz 2 numara enjektör ile değil. Spermler bardağa konularak toplanmaz.
Tam da tüp bebek öncesi aşılama denenebilir denmişken bana bunu okumam da bir fikir oldu.bu arada aşılama yöntemine bile ben pek güvenmem. Tüp bebek öncesi insanların parasını almak için uygulanan uyduruk bir yöntem olarak düşünürüm ki bu abla aşmış kendini evde yapıyor bunu ...