farklı bir yolla hamilelik. (şırınga ile)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abla şakamı yapıyorsunuz ? Allah aşkına böyle saçma bir yöntem mi olur ?

bardağa yapmışlarda, şırıngayla çekmişlerde enjekte etmişler....
Yurt dışında bunların aparatları bile satılıyor, home insemination kit ismi de. Ya şak diye buraya yazmak istemezdim tepki almamak için ama mesela lezbiyenler bu yöntemle hamile kalıyor. Çok dar çaplı düşünmeyin.

Herkese Merhabalar; ,
Öncelikle yeni üye oldum sırf bu konuyu paylaşabilmek için başkalarına da yol olur belki diyerek- ama lütfen dikkatli okuyun ve hemen yargılamayın kırıcı olmayın, biraz uzun oldu ama okuyun derim.
Biz yaklaşık 4 yıllık evliyiz. ve tam olarak 2 yıldır bebek istiyoruz. fakat olmuyordu, eşimle ikimizde doktora gittik kontrol edildik hormon vs. tüm testlerimiz normal çıktı. 1 kere klomen+çatlama iğneli tedavi gördüm arkasından adet olunca tüm hayallerim yıkıldı devamında pandemi süreci girince doktor ile görüştüm kendiliğinden deneyin pandemi sürecinden sonra bakalım diyince sabrım kalmamıştı bende buradaki paylaşımlara ve internet araştırmalarına sardım ve bir yöntem buldum ve bununla ilk denemede hamile olduğumu öğrendim. Yöntem şu şekilde: Temiz ve steril bir platik bardağa eşim boşaldı ve hiç vakit kaybetmeden eczanelerde satılan şırınga ile(iğnesi çıkartılmış) spermleri çektik ve sonra ben uzandım belimin altına bir yastık koyduk ve şırıngayı tazzikli bir şekilde içeriye gönderdik. ayaklarımı 15dk havada tuttuktan sonra sabah ezan okunmadan duşumu aldım ama en az 4-5saat uzandım. kendimi sıcak tuttum. ve yumurtlama dönemi hesaplayıcı uygulama ile en yüksek günden 4gün önce başlayıp 2şer gün ara ile 4 kere şırınga kullandık. daha sonra merak ile adet günümü bekledim ve sonra sonuç pozitif. ve şuan 10haftalık hamileyim kalp atışlarını dahi duyduk çok şükür her şey normal ve güzel gidiyor. belki bir umut olur diyerek paylaştım. lütfen önceliğiniz doktor olsun daha sonra bir yol bulamazsanız deneyin. ve ayrıca bazen tıpta çiftlerin testleri normal çıksa da sebebi belli olmayan kısırlık gibi bi tanım koyuyorlar. aslında yanlış, var bir sebebi ama şuanda ki tıp ile sebebini bulamıyorlar. belki bizim fışkırtma gibi akışta bir sıkıntı vardı hızlandırdık belki vajinanın phı uygun değildi spermler ölüyordu ulaşmadan yolu kısalttık vs. emin olun aşılama da buna çok benzer evde yapılınca zararlı olur engelli olur vs demeyin eskiden böyle yöntemler varmış. ve emin olun aşılamada da aynı plastik kaba boşalıyor eşiniz aynı şekilde bir tüple enjekte ediyorlar yine dnası bozulcak olsa bozulur. sadece steril olun evde de. bir deneyin derim. bir sıkıntı görmediğim için paylaştım ha sizin kafanıza yatmazsa eleştirmeyin lütfen sadece

Yorum yapamiyorum bu gibi beyinden fukara insanlar ve uyguladiklari yontemlerden dolayi midem bulandi:kusmuk:kusucam nerdeyse.

Daha iliskiye girmeyi beceremiyorlar( becerseler zaten siringaya gerek kalmaz) ama cocuk yapmaya calisiyorlar ilginc.
Once bi sorununuzu hallerin cocuk kusur kalsin.
Siringa cocuk🤔
Gecenlerde biri hortum huni falan diyordu az gulmemistik :KK70:
Cocugun adini hunican koyarsiniz falan diyorlardi ahahah:KK70:

Herkese Merhabalar; ,
Öncelikle yeni üye oldum sırf bu konuyu paylaşabilmek için başkalarına da yol olur belki diyerek- ama lütfen dikkatli okuyun ve hemen yargılamayın kırıcı olmayın, biraz uzun oldu ama okuyun derim.
Biz yaklaşık 4 yıllık evliyiz. ve tam olarak 2 yıldır bebek istiyoruz. fakat olmuyordu, eşimle ikimizde doktora gittik kontrol edildik hormon vs. tüm testlerimiz normal çıktı. 1 kere klomen+çatlama iğneli tedavi gördüm arkasından adet olunca tüm hayallerim yıkıldı devamında pandemi süreci girince doktor ile görüştüm kendiliğinden deneyin pandemi sürecinden sonra bakalım diyince sabrım kalmamıştı bende buradaki paylaşımlara ve internet araştırmalarına sardım ve bir yöntem buldum ve bununla ilk denemede hamile olduğumu öğrendim. Yöntem şu şekilde: Temiz ve steril bir platik bardağa eşim boşaldı ve hiç vakit kaybetmeden eczanelerde satılan şırınga ile(iğnesi çıkartılmış) spermleri çektik ve sonra ben uzandım belimin altına bir yastık koyduk ve şırıngayı tazzikli bir şekilde içeriye gönderdik. ayaklarımı 15dk havada tuttuktan sonra sabah ezan okunmadan duşumu aldım ama en az 4-5saat uzandım. kendimi sıcak tuttum. ve yumurtlama dönemi hesaplayıcı uygulama ile en yüksek günden 4gün önce başlayıp 2şer gün ara ile 4 kere şırınga kullandık. daha sonra merak ile adet günümü bekledim ve sonra sonuç pozitif. ve şuan 10haftalık hamileyim kalp atışlarını dahi duyduk çok şükür her şey normal ve güzel gidiyor. belki bir umut olur diyerek paylaştım. lütfen önceliğiniz doktor olsun daha sonra bir yol bulamazsanız deneyin. ve ayrıca bazen tıpta çiftlerin testleri normal çıksa da sebebi belli olmayan kısırlık gibi bi tanım koyuyorlar. aslında yanlış, var bir sebebi ama şuanda ki tıp ile sebebini bulamıyorlar. belki bizim fışkırtma gibi akışta bir sıkıntı vardı hızlandırdık belki vajinanın phı uygun değildi spermler ölüyordu ulaşmadan yolu kısalttık vs. emin olun aşılama da buna çok benzer evde yapılınca zararlı olur engelli olur vs demeyin eskiden böyle yöntemler varmış. ve emin olun aşılamada da aynı plastik kaba boşalıyor eşiniz aynı şekilde bir tüple enjekte ediyorlar yine dnası bozulcak olsa bozulur. sadece steril olun evde de. bir deneyin derim. bir sıkıntı görmediğim için paylaştım ha sizin kafanıza yatmazsa eleştirmeyin lütfen sadece uygulamayın ve köşenizde sessizce kalın. herkese hayırlı ve bebişli günler dilerim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder. AMİN
Merhabalar, bizde 2 senedir bebek istiyoruz ve iki kere düşük yaşadım. Testler yapıldı ve herşey normal görünüyor. Bende bugün şırınga tekniği ile başladım bende çok kişiden duydum ve denemek istedim, eşim plastik kaba değilde üstüme spermi akıttı ordan şırınga ile çekti ( özür dilerim açık açık yazdığım için ama yanlış yaptıysak öğrenmek isterim )
..Allah'ım insaAllah bizede nasip eder 🤲🏻 Allah'ım isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

Yurt dışında bunların aparatları bile satılıyor, home insemination kit ismi de. Ya şak diye buraya yazmak istemezdim tepki almamak için ama mesela lezbiyenler bu yöntemle hamile kalıyor. Çok dar çaplı düşünmeyin.
Aynen ben yurtdışında yaşıyorum ve Joe diye bir adam var hedefi 2500 tane çocuğum olmasıymış TV haberlere çıkmıştı bizim burda ve partneri olmayıp ama çocuk sahibi olmak isteyen kadilara, lesbiyenlere veya eşi kısır sperm düşüklüğü olan kişilere şırınga ile spermini kadınlara veriyormus evlerine gidip yani haberde çıktı ve yasak değil. Bizim burda yani mümkün şırınga ile hamile kalmak bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X