farklı bir yolla hamilelik. (şırınga ile)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abla şakamı yapıyorsunuz ? Allah aşkına böyle saçma bir yöntem mi olur ?

bardağa yapmışlarda, şırıngayla çekmişlerde enjekte etmişler....
Yurt dışında bunların aparatları bile satılıyor, home insemination kit ismi de. Ya şak diye buraya yazmak istemezdim tepki almamak için ama mesela lezbiyenler bu yöntemle hamile kalıyor. Çok dar çaplı düşünmeyin.

Yorum yapamiyorum bu gibi beyinden fukara insanlar ve uyguladiklari yontemlerden dolayi midem bulandikusucam nerdeyse.

Daha iliskiye girmeyi beceremiyorlar( becerseler zaten siringaya gerek kalmaz) ama cocuk yapmaya calisiyorlar ilginc.
Once bi sorununuzu hallerin cocuk kusur kalsin.
Siringa cocuk
Gecenlerde biri hortum huni falan diyordu az gulmemistik
Cocugun adini hunican koyarsiniz falan diyorlardi ahahah

Merhabalar, bizde 2 senedir bebek istiyoruz ve iki kere düşük yaşadım. Testler yapıldı ve herşey normal görünüyor. Bende bugün şırınga tekniği ile başladım bende çok kişiden duydum ve denemek istedim, eşim plastik kaba değilde üstüme spermi akıttı ordan şırınga ile çekti ( özür dilerim açık açık yazdığım için ama yanlış yaptıysak öğrenmek isterim )
..Allah'ım insaAllah bizede nasip eder Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Aynen ben yurtdışında yaşıyorum ve Joe diye bir adam var hedefi 2500 tane çocuğum olmasıymış TV haberlere çıkmıştı bizim burda ve partneri olmayıp ama çocuk sahibi olmak isteyen kadilara, lesbiyenlere veya eşi kısır sperm düşüklüğü olan kişilere şırınga ile spermini kadınlara veriyormus evlerine gidip yani haberde çıktı ve yasak değil. Bizim burda yani mümkün şırınga ile hamile kalmak bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…