Evet 5:2 diye yaygınlaşan ama aslı 4:3 olan. Ben kendim haftada 3-4 defa en az birer gün ara vererek yapıyorum.Güzel görünüyor aslında devam edebildin mi yoksa diyette belli süre var mı ben de deneyebilirim. 5×2 dedikleri mi ingilterede yaygınlaşan
Kesinlikle hayır o gün ne istiyorsa onu yiyorum gectiğimiz hafta dogum günü parilerine gittim davetlerim pasta börek falan. Chips yediğim oldu :) yedimde yedim yani :) bugün çok mutluyum. Bir haftamı daha tamamladım bu hafta -1,2 kilo vermişim :)4 gün protein vs bişeylere dikkat ediyor musunuz.
Bel ağrısı mi çekiyorsun neden?Ben sabah 8de masa basina gecip 12 de kalkiyordum simdi su ictigim icin 3 kez masamdan kalkip yurumem gerekti ve bugun belim agrimadi. 45 dakika masada oturup 15 dakika hareket edecegim belim daha az agriyacaktir eminim
Sürekli oturmaktan sanırım bel kasları zayıf uzun süre oturduğumda veya ayakta kaldıgimda benim agriyor kilo almaya başlayınca o da başladı. Sanırım tüm kaslarim tembelBel ağrısı mi çekiyorsun neden?
Umarim bu diyet bel a prınada iyi gelir. Çünkü oruçun inflammatorisk özelliği var bedende..
Gece saat 3 oldu ve ben yediklerim yüzünden uyuyamiyorum. Midem yanıyor ve nefes alamıyorum. Uyuyamayinca mutsuz ve gergin hissediyorum kendime bunu neden yapıyorum diye düşündüm şişman ve asosyal 5 yıl daha geçirmek istemiyorum. Yeni kazandığım ve beni şişmanlıktan herseyi mercek altına alıp 4 ayda 30 kilo vermeyi hedefliyorum. Amacım eski kilomda yaşamak. Yemenin sonu yok ...
Başlangıç
Kilo 96
Yas 36
Ileri derecede yağlı bir karaciğer
15 dakika hareket edince yorulan bir beden
Çok rahat bir kanepe ve tv
Teşekkür ederim hatalarından ders alıyorum yemek hersey demek olmamaliBakın bir ay sabredin ne kadar zorlanırsanız bir ay sabredin şeker yağ azaltın bırakın bu konuda ne yapmanız gerektiğini siz de biliyorsunuzdur zaten ama kilo verme diyet işlerinde zor olan motivasyon kısmıdır. O yüzden o ilk ay çok çok önemli. İlk ayki motivasyonunuzu kendiniz sağlayın hayal kurmakla vs . Diğer aylar vermiş olduğunuz kilolar sizi motive edecektir zaten. Başarılar diliyorum şimdiden.