Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayıldım sana.incelmenin ilk sarti farkindaliktir.ben sana yardimci olmayi isterim kabul edersen :)Bel 115
göbek 122
basen 110
Usenmedim ölçtum ölçüler korkunç
Teşekkür ederim Zayıflamak yardimci olmuyor gerçekten zor ama durmak yokbayıldım sana.incelmenin ilk sarti farkindaliktir.ben sana yardimci olmayi isterim kabul edersen :)
Hergün tartıl bi problem olmaz hatta arastırmalara göre hergün tartılanlar diğer kişilere göre fark etmeden 300 calori daha az yiyorlarmış.Sabah tatili ve 95 i gördüm biraz rahatladım hergün tartilmak doğru değil biliyorum ama dayanamıyorum. Dün rahat uyudum en güzeli buydu
Zayiflarken yardimsiz gercekten zor ama durmak yok yazmistimTeşekkür ederim Zayıflamak yardimci olmuyor gerçekten zor ama durmak yok
Gunaydin kilo 94.8 ☺ 2 gunde cebine kalan para 80 TL normal sartlarda isten yorgun geldigimde hemen pizza ve kola soyler 1 litre kolayi icerdim yanina da buyuk boy patates cipsi . 2 gundur yediklerim 20 tl yi gecmedi sabah kumbarama attim. Hergun disardan soylemek gercekten masrafli. Biriken para ile kiyafetlerimi yenileyecegim ilk hedef 44 beden
Şimdi eve geldim ve hemen tartildim dayanamadım veeeee 94.0 işte bu. Şimdi kendime yumurta haşlayıp yiyeceğim bu moral bana yeter sanırım 16 saat aç kalmak da ise yaradı sanki iki dieti birlikte yapıyorum. Bugün 20 dakika yürüyecegim. Dün 15 dakikada pes ettim