Vücudunuzu başkalarına göstermek derken ?Merhaba ben 34 yaşındayım eşimle 9 senedir evliyiz.Cinsel hayatımız başta iyi gitse de sonraları monoton bir hal aldı kocam bazı fantaziler yapmayı seviyor ben de ayak uydurmaya çalışıyordum ancak artık benim vücudumu başkalarına göstermekten zevk aldığını görüyorum bu durum beni garip hissettiriyor.
Siz ne hissediyorsunuz? Utanıyor musunuz? Hoşlanıyor musunuz? Bunun sınırı sizsiniz.Merhaba ben 34 yaşındayım eşimle 9 senedir evliyiz.Cinsel hayatımız başta iyi gitse de sonraları monoton bir hal aldı kocam bazı fantaziler yapmayı seviyor ben de ayak uydurmaya çalışıyordum ancak artık benim vücudumu başkalarına göstermekten zevk aldığını görüyorum bu durum beni garip hissettiriyor.
Göstermek derken?Merhaba ben 34 yaşındayım eşimle 9 senedir evliyiz.Cinsel hayatımız başta iyi gitse de sonraları monoton bir hal aldı kocam bazı fantaziler yapmayı seviyor ben de ayak uydurmaya çalışıyordum ancak artık benim vücudumu başkalarına göstermekten zevk aldığını görüyorum bu durum beni garip hissettiriyor.
Açık giymemi seviyor biri bana baktığında hoşuna gittiğini hissediyorumVücudunuzu başkalarına göstermek derken ?
Ben de rahatsız oluyorum çoğuzaman işin sonunda daha başka ne düşünceleri olduğundan emin değilimBu fantazi olmuyor yalnız bildiğiniz sapkınlık... Asla böyle şeyleri fantazi diyip normalleştirmeyin. İzin de vermeyin
Açık giyinince hosuna gitmesi apayrı birsey. Erkeklerin cinsel yönden size haz ile bakmasının hoşuna gitmesi apayrı birsey. Eğer 2. ise eşiniz sapıkAçık giymemi seviyor biri bana baktığında hoşuna gittiğini hissediyorum
Bunu hissetmeniz için bişeyler olması lazım. Sizi süper mini dekolteli falan giyinmeye mi zorluyor anlamadım ki ? Açık giymenizi seviyor olması kapalı karşıtı olmasından da kaynaklı olabilir.Açık giymemi seviyor biri bana baktığında hoşuna gittiğini hissediyorum
Hayır öyle bir şey değil sadece açık giymemi istiyor ve o halden hoşlandığını ben iddia ediyorum çünkü öyle hissediyorum ancak bana direk söylediği bir şey yokBu fantazi değil buna eşiniz bu olayı baya aşmış sapıklık yapıyor denir
Başkalarına izlettiriyor mu canlı mi video mu her neyse bu cinsel istismardır teshirdir
Açık giyinip başkalarının yanında dolaşmanızı istiyor oyle miHayır öyle bir şey değil sadece açık giymemi istiyor ve o halden hoşlandığını ben iddia ediyorum çünkü öyle hissediyorum ancak bana direk söylediği bir şey yok
Aynen öyleBıyık kokusu alıyorum
Bir kadin diledigi sekilde rahatca giyinebilir. Biz buna medeniyet diyoruz. Ister gözün dahil örtersin ister mini etek şort giyersin. Kendi özgür irademle istedigimi giyerim. Akıl bunun icin vardir.Doğru şekilde anlatamadığımı düşünüyorum herkes bana hücum ediyor ben sadece bir sezgimi yazdım.Herkes akıl vermeyi kızmayı çok iyi biliyor keşke konuyu açmasaymısım
Siz yeterince anlatamadınız kapalı kutu şeklinde anlatmışsınız. herkes anladığı gibi yorum yapmış bende sizi anlayıp cevap verebilmek için soru soruyorum cevapta vermıyorsunuz. Nereden ne cıkardığınızı detaylı anlatmadıkça kim ne bilsin kocanız ne niyette ?Doğru şekilde anlatamadığımı düşünüyorum herkes bana hücum ediyor ben sadece bir sezgimi yazdım.Herkes akıl vermeyi kızmayı çok iyi biliyor keşke konuyu açmasaymısım
Bence garip hissedecek bir durum yok ki.. Madem eşinizin hoşuna gidiyor daha da açılın kendinizi niye garip hissediyorsunuz kiMerhaba ben 34 yaşındayım eşimle 9 senedir evliyiz.Cinsel hayatımız başta iyi gitse de sonraları monoton bir hal aldı kocam bazı fantaziler yapmayı seviyor ben de ayak uydurmaya çalışıyordum ancak artık benim açık giyinmem onun hosuna gidiyor ve ben garip hissediyorum