Fantazi mi utanılcak bir şey mi bilmiyorjm

Seraamllr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
5
-1
44
Merhaba ben 34 yaşındayım eşimle 9 senedir evliyiz.Cinsel hayatımız başta iyi gitse de sonraları monoton bir hal aldı kocam bazı fantaziler yapmayı seviyor ben de ayak uydurmaya çalışıyordum ancak artık benim açık giyinmem onun hosuna gidiyor ve ben garip hissediyorum

Son düzenleme:
Vücudunuzu başkalarına göstermek derken ?

Siz ne hissediyorsunuz? Utanıyor musunuz? Hoşlanıyor musunuz? Bunun sınırı sizsiniz.

Göstermek derken?

Bu fantazi değil buna eşiniz bu olayı baya aşmış sapıklık yapıyor denir

Başkalarına izlettiriyor mu canlı mi video mu her neyse bu cinsel istismardır teshirdir

Açık giymemi seviyor biri bana baktığında hoşuna gittiğini hissediyorum
Bunu hissetmeniz için bişeyler olması lazım. Sizi süper mini dekolteli falan giyinmeye mi zorluyor anlamadım ki ? Açık giymenizi seviyor olması kapalı karşıtı olmasından da kaynaklı olabilir.

Dokuz yildir aklin neredeydi bacım?
Aklin yerine yeni geldiyse ve rahatsizsan adliyenin yerini de biz yazmayalim.

Bu fantazi değil buna eşiniz bu olayı baya aşmış sapıklık yapıyor denir

Başkalarına izlettiriyor mu canlı mi video mu her neyse bu cinsel istismardır teshirdir
Hayır öyle bir şey değil sadece açık giymemi istiyor ve o halden hoşlandığını ben iddia ediyorum çünkü öyle hissediyorum ancak bana direk söylediği bir şey yok

Hayır öyle bir şey değil sadece açık giymemi istiyor ve o halden hoşlandığını ben iddia ediyorum çünkü öyle hissediyorum ancak bana direk söylediği bir şey yok
Açık giyinip başkalarının yanında dolaşmanızı istiyor oyle mi

Doğru şekilde anlatamadığımı düşünüyorum herkes bana hücum ediyor ben sadece bir sezgimi yazdım.Herkes akıl vermeyi kızmayı çok iyi biliyor keşke konuyu açmasaymısım

Doğru şekilde anlatamadığımı düşünüyorum herkes bana hücum ediyor ben sadece bir sezgimi yazdım.Herkes akıl vermeyi kızmayı çok iyi biliyor keşke konuyu açmasaymısım
Bir kadin diledigi sekilde rahatca giyinebilir. Biz buna medeniyet diyoruz. Ister gözün dahil örtersin ister mini etek şort giyersin. Kendi özgür irademle istedigimi giyerim. Akıl bunun icin vardir.

Eğer dokuz yillik kocanizin sizi teşhir ettigini dusunuyorsaniz ve bu durumdan rahatsizsaniz önce kocanızla bu durumu konusmalisiniz. Ha baktınız adamin kafa okai yomaşita kombamba kombamba o zamanda iş bir dilekçeye bakar.

Siz yeterince anlatamadınız kapalı kutu şeklinde anlatmışsınız. herkes anladığı gibi yorum yapmış bende sizi anlayıp cevap verebilmek için soru soruyorum cevapta vermıyorsunuz. Nereden ne cıkardığınızı detaylı anlatmadıkça kim ne bilsin kocanız ne niyette ?

"Konuda başkalarına vücudumu göstermekten zevk duyduğunu düşünüyorum " demişsiniz gerisi yok yani. Nereye ceksen gidiyor böyle yazınca. Hem eksik anlatıyorsunuz insanlar anlamayınca sitem ediyorsunuz.

Bence garip hissedecek bir durum yok ki.. Madem eşinizin hoşuna gidiyor daha da açılın kendinizi niye garip hissediyorsunuz ki eşinizden mi utanıyorsunuz?

Ama sonuçta tercih meselesi.. Bana anormal gelmedi ama istemiyorsanız tabi ki açık giyinmek zorunda değilsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…