- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
-
- Konu Sahibi Cardialgia
Aboneliğime ekledim hemen. Yazdıklarını okuyacağım hep.
Ben de birkaç şey kaparım belki yorumlama konusunda. Az buçuk yeteneğim vardır. =)
Bir rüyam var çok merak ettiğim. Sevdiğim çocuğa yardım etmişiz, onu evimizde ağırlamışız, şehri gezdirmişiz vs. Bunun karşılığında anneme bir demet mavi gül, bana bir tane dalı kırık mavi gül verdi. Annem 'alma o gülü boşver, at' dedi ama ben banane alıcam dedim. O gül elimde krem rengi bir gonca güle döndü. Sonra yine mavi gül oldu, ardından yine gonca güle dönüp öyle kaldı, krem rengiydi. Şaşırdım ben de tabi. Anneme verdiği gül demeti ise yanlara sarkıyordu. Ortası boştu bu demetin. Sonra da vedalaştık, sarıldık ve yaşadığı şehre gitti o. Ben kendimi çok kötü hissettim. Berbattı. Sonra onun peşinden gittim yine, bir düğüne uğrayacakmış şehirden ayrılmadan önce bari yine göriim dedim. Annemle gittik. Baktım etrafa oturuyordu bir yerde ama beni göremedi. Ben de onun yüzünü göremedim. Öyle üzgün üzgün kaldım yerimde. :s
Geçen hafta da şunu gördüm; yine bizim eve gelmişti ve aşırı üzgündü. Krem rengi giymişti baştan aşağı. Bana hiç bakmadı, konuşmadı. Sevgilisinden ayrılmış ağlıyordu. Ben de teselli etmeye çalışıyordum. Bu rüya da beni çok sıkmıştı. 4 yıldan fazla oldu bu kişiyi seveli ama en çok 7 kez gördüm sanırım rüyamda. Özellikle bu yıl gördüm hep. Daha önce olmuyordu.
Genelde bu şekilde rüyalarım; bize geliyor ve çok üzgün, hiç konuşmuyor benimle vs. Hep dalgın ve düşünceli. Bir kere de ben onun evine gitmiştim yine konuşmadı benimle.
Delirtiyor bu rüyalar beni. Her görüşümde ruhum daralıyor. Rüya bunlar sonuçta azıcık mutlu olsam nolur sanki ama yok. Hep aynı tarz ve aynı iç karartıcı rüyalar. 4 yıldan fazla bir süre içinde çok nadir gördüğümden, önemli bunlar benim için. Yorumun nedir?
ah o ruyalar ztn bızı delırten ... senı cok ıyı anlıyorum
ama mavı gul sogukluk dıye bılıyorum ben yanlısta bılıyor olabılırım
Aboneliğime ekledim hemen. Yazdıklarını okuyacağım hep.
Ben de birkaç şey kaparım belki yorumlama konusunda. Az buçuk yeteneğim vardır. =)
Bir rüyam var çok merak ettiğim. Sevdiğim çocuğa yardım etmişiz, onu evimizde ağırlamışız, şehri gezdirmişiz vs. Bunun karşılığında anneme bir demet mavi gül, bana bir tane dalı kırık mavi gül verdi. Annem 'alma o gülü boşver, at' dedi ama ben banane alıcam dedim. O gül elimde krem rengi bir gonca güle döndü. Sonra yine mavi gül oldu, ardından yine gonca güle dönüp öyle kaldı, krem rengiydi. Şaşırdım ben de tabi. Anneme verdiği gül demeti ise yanlara sarkıyordu. Ortası boştu bu demetin. Sonra da vedalaştık, sarıldık ve yaşadığı şehre gitti o. Ben kendimi çok kötü hissettim. Berbattı. Sonra onun peşinden gittim yine, bir düğüne uğrayacakmış şehirden ayrılmadan önce bari yine göriim dedim. Annemle gittik. Baktım etrafa oturuyordu bir yerde ama beni göremedi. Ben de onun yüzünü göremedim. Öyle üzgün üzgün kaldım yerimde. :s
Geçen hafta da şunu gördüm; yine bizim eve gelmişti ve aşırı üzgündü. Krem rengi giymişti baştan aşağı. Bana hiç bakmadı, konuşmadı. Sevgilisinden ayrılmış ağlıyordu. Ben de teselli etmeye çalışıyordum. Bu rüya da beni çok sıkmıştı. 4 yıldan fazla oldu bu kişiyi seveli ama en çok 7 kez gördüm sanırım rüyamda. Özellikle bu yıl gördüm hep. Daha önce olmuyordu.
Genelde bu şekilde rüyalarım; bize geliyor ve çok üzgün, hiç konuşmuyor benimle vs. Hep dalgın ve düşünceli. Bir kere de ben onun evine gitmiştim yine konuşmadı benimle.
Delirtiyor bu rüyalar beni. Her görüşümde ruhum daralıyor. Rüya bunlar sonuçta azıcık mutlu olsam nolur sanki ama yok. Hep aynı tarz ve aynı iç karartıcı rüyalar. 4 yıldan fazla bir süre içinde çok nadir gördüğümden, önemli bunlar benim için. Yorumun nedir?
1.CEVAP : senin duyguların bunlar,ısrarla istediğin ama senin için iyi olmayanlar.eğer o aşkı düşünüyorsan hala vazgeçmelisin.sen ısrarla alıyorsun,duyguların bayağı yoğunlaşmış bir zamanda gördüysen bunu kendine çeki düzen verip önüne bakman gerektiğini anlatır canım...
2.CEVAP: onun nasıl olduğunu merak ediyorsan; sanırım o iyi ama sen onu öyle çok düşünüyorsun ki bu sana belkide işarettir.o kişinin de aklına gelmiş olabilirsin.irtibatlarınız tamammen kopmuş.sürekli onu düşünmek yada ara ara yoğun şekilde o kişiyi düşünmen bu rüyanda onu görmene sebep olur.altında çok şey aramak doğru değil....
sanırım boşlukların da yada duygusal anların da aklına gelen bir kişi bu,biliç altına fazlaca yer bırakmış biri.ruhunun daralması da bu yüzden zaten,sanırım artık bunlardan kurtulmazsan iç huzursuzluğun artabilir.
topik hayırlı uğurlu olsun ...
tuhaf 2 rüyamı yorumlarsan sevinirim..
belki sana doğal gelir ama nerdeyse hiç muhabbetimin olmadığı eltimi çok görüyorum rüyamda..
yani ne düşünürüm ne konuşurum onunla..
bizim nişanımızdan 12 gün sonra apar topar sözlendiler..
patavatsızdır ve kayınvalidem de pek sevmez..
neyse ne nefret ederim ne severim yani..
eltimi gördüm rüyamda..
normalde ne konuşur benle ne muhattap olur.
benden küçük ama tuhaf davranır ancak görünce yani aradığmda falan açmaz msjıma cvp vermez..
yani hiç bir ilişkimiz yok iki yabancıyız..
ama rüyamda onun evine gitmişim..akrabaları varmış evde..
ben ne dersem ters anlıyormuş herkes..hep küçük düşürüyorlarmış beni eltim ve akrabaları..
bi tatsızlık yaşanıyormuş devamlı..
aklımda yoktu kız ama nerden geldiyse rüyama..
ve bikaç hafta sonra yine eltimi gördüm..
onu pek düşünmem ama niye görüyorum anlamadım
gelinlik giymiş kendisi kapalı ama açık böyle straplez bi gelinlikti..
bana diyordu bak ben gelinliğimi taa ne zaman aldım hazır bile diyorsu..
ben de bakıyordum o da dönüyordu göstermek için...
hayırdır inş
bende doğum yapmışım rüyamda(bekarım henüz)sarışın mavi gözlü çok güsel bi erkek bebek doğurmuşum,ama aniden olmuş bu yani sanki hamileliğimden haberim yok,bebek gülümsüyo sürekli,diyorum ki ya bu bana hiç benzemiyo sapsarıhazırlıksızmışım ve çocuğun kıyafeti falan yokmuş,akşam saati bebeğe kıyafet almaya gidiyorum bu saatte açık yer bulamazsın diyolar ama ben yinede çıkıyorum,önümde açık bi dükkan,girip ordan bi sürü kıyafet falan alıyorum
sıkıntılar yaşamışsın iç karışıklıklar geçmiş zamanlarında ve hala da etkisindesin.
ama yakın bir zaman da çok sevineceğin olaylarla karşılaşıp,güzel şeyler duyacaksın lakin bu biraz da senin elinde.fazla umutsuzluğa kapılma.istediğin birşeyi nasipli bir şekilde elde edeceksin...
teşekkür ederim esmer şekerim...
onun hakkında kimse hoş konuşmuyor..
söz günlerinde bile kötü davrandılar kayınvalidemgile..
bizi huzursuz etmeseler yaa off..
kayınım askerde ve mayısta gelecek..
biz temmuzda evleneceğiz..
bizim borçlar dururken evlenmeye kalkarlarsa şaşırmam ama yıllardır sabırlı olan huyumu da değiştiririm..
affedersiniz kudurmuş gibi dayanamadılar ve hemen arkamıza sözlendiler ( daha kayınım izindeydi şimdi yine askerde tabi )
onların sıkıntısı bizi de bulacak diye korkuyorum maddi ve manevi yönden
eltin biraz fesat hissettiğim kadarı ile ve kaynınla zaten bu konuda oldukça konuşup onu da doldurmuş.biraz ailede huzursuzluk çıkabilir ki,zaten sende hissederek görmüşsün.yapacağın tek şey bol bol dua et canım.malesef böyle dengesiz insanlar diğer insanların hayatlarını karıştırmaya meraklılar.işin kötü tarafı kaynını tamamen kendine çekerse durum vahim :26:
eltim hakikaten babasını bile dinlemeyen biri ve söz işini de beni isteyen var verecekler diye abartıp yaptırmış..
bu klasik bir yalandır hemen gelsinler diye..
kayınım da o kızı almazsanız kaçırırım demiş..
kayınvalidem hiç istemiyor..
yaşına uygun davranmıyor ve çok patavatsız..
benim korkum kayınbabamgilin maddi durumu kötü herşeyi nişanlım alıyor yapıyor bizim için..
kayınım daha asker ve mesleği yok ( hala açık lise okuyor )
geldiğinde düğün diye tuttursalar yine nişanlımı bulacak bu iş..
kardeşi tabi yardım edecek ama biz de kendi yağımızla ancak kavrulacağız..
eltim Kuran kursu hocası olacak kpss.ye girdi ama haziran atamasını bekliyormuş ( ilahiyat mezunu..)
hiç kurs hocası gibi davranmıyor ve giyinmiyor..ben de kapalıyım ama yani neyse..
böyle söyleyince onu çekiştiriyor gibi oluyorum ama size onla ilgili bilgilerimi söylemek istedim..
ne bileyim belki birşeyler söylersiniz diye..
çok korkuyorum huzurumuz kaçacak kaynım askerden gelince diye..
hep dua ediyorum inş biz kendimiz yaparız her şeyi derler de az beklerler bizim düğünden sonra
üzülme canım,olacakların önüne kimse geçemez.kendisi sözde dinine bağlı sanırım (Tövbe Tövbe)
eğer çok merak ediyorsan bir kaç arkadaştan sonra sana bir tarot açarım.yazarım buraya
rüya tabirleriyle fazlaca ilgiliyim
aslında bu gece gördüğüm rüyanın anlamına baktım netten ama çok detaylara bakamıyorum,
bilir kişiden online olarak detaylarıyla duyma isteği merak uyandırdı bende :)
bu gece rüyamda
şuan oturduğumuz sitede halk ekmek kulubesi gibi bir kulubeye yürüyorum kulubede birşeyler satılıyo
satıcı kadın kendi elleriyle yaptığı badem ezmlerinden ikram ediyo ve yiyorum
yan taraftada bir pazar kurulmuş açık renk kumaşlar gözüme ilişiyo (krem , beyaz gibi)
daha sonra kayınvaldem eltim ve görümcemle birlikte bir yere davet ediliyoruz ve gidiyoruz
orada bana kiraz ve çilek ikram ediyolar , yine yiyorum
ve ev sahibi kendi bahçesinde yetiştirdiğini söylüyo,
çok aydınlık güneşli bir rüyaydı , etraf ferah ve huzur vericiydi
merakla bekliyorum tabirnizi...
hoşgeldiniz :)
yaptığınız bir takım iyilikler sizinle geliyor.beklediğiniz haberler ve gelişmeler konusunda büyük sevinçler yaşayacak bunu sevenlerinizle paylaşacaksınız.
zamanında yaşadığnız bir takım pişmanlıklar sonucunda o kişiyle bağlarınız daha da güçlenip güzel muhabbetler kurabilirsiniz.ve sanırım bir takım adaklarınız var.kısa zaman da bunların neticesini alıp yerine getirecek.bununla birlikte birilerini de mutlu edeceksiniz.veeee bu sayede sizde huzurlu ve mutlu olacaksınız.