Fal ve Rüyayla İlgili Tüm Merak Edilenler Burada Toplanıyor!!!

ah o ruyalar ztn bızı delırten ... senı cok ıyı anlıyorum
ama mavı gul sogukluk dıye bılıyorum ben yanlısta bılıyor olabılırım

ah o ruyalar ztn bızı delırten ... senı cok ıyı anlıyorum
ama mavı gul sogukluk dıye bılıyorum ben yanlısta bılıyor olabılırım

Ama sonra krem rengi güle dönüştü. Bilemdim yaa... Bari rüyalarda yüzüm gülsün diyorum da nerdee... Hep kötü hep kötü. Gerçi bu tür başka rüyalarıma çok olumlu yorumlar yapılmıştı ama bakiim esmer ne dicek. :97::97:

1.CEVAP : senin duyguların bunlar,ısrarla istediğin ama senin için iyi olmayanlar.eğer o aşkı düşünüyorsan hala vazgeçmelisin.sen ısrarla alıyorsun,duyguların bayağı yoğunlaşmış bir zamanda gördüysen bunu kendine çeki düzen verip önüne bakman gerektiğini anlatır canım...

2.CEVAP: onun nasıl olduğunu merak ediyorsan; sanırım o iyi ama sen onu öyle çok düşünüyorsun ki bu sana belkide işarettir.o kişinin de aklına gelmiş olabilirsin.irtibatlarınız tamammen kopmuş.sürekli onu düşünmek yada ara ara yoğun şekilde o kişiyi düşünmen bu rüyanda onu görmene sebep olur.altında çok şey aramak doğru değil....

sanırım boşlukların da yada duygusal anların da aklına gelen bir kişi bu,biliç altına fazlaca yer bırakmış biri.ruhunun daralması da bu yüzden zaten,sanırım artık bunlardan kurtulmazsan iç huzursuzluğun artabilir.

Son düzenleme:

Çok doğru söyledin. Boşluk ve duygusal anlarımda gelir aklıma. Normalde gayet mutlu ve rahatım aslında onunla alakalı olarak. Bir de ben daha önce bu insanı rüyamda sadece karşımda otururken gördüm ve 1 hafta sonra hiç ummdığım anda iletişim kurmak zorunda kaldık. Yani illa ki aklına geliyorumdur, yoksa rüyama girmez. Çünkü malesef istediğim zaman hiç göremiyorum. ( Ben aksine kurtulmaya çalışmıyorum da iyice düşüneyim rüyama girsin diye uğraşıyorum da olmuyor işte. :S Artık beni rahatsız etmediği için yoğunlaşmaya çalışıyorum. Normal yaşantıma bir etkisi kalmadı artık.

Sağol canım.

canım sen konuşmuyorsun ama belliki arkanızdan bayağı konuşulmuş.kapalı olduğu halde açık giyinmesi hoş olmayan şeyleri yapabileceği ve sizide huzursuz edeceği anlamını taşıyor.
biraz tedbirli olsunlar,bazı karışıklıklar yaşanılabilir.bunda senin kulağına gelecek...

sıkıntılar yaşamışsın iç karışıklıklar geçmiş zamanlarında ve hala da etkisindesin.
ama yakın bir zaman da çok sevineceğin olaylarla karşılaşıp,güzel şeyler duyacaksın lakin bu biraz da senin elinde.fazla umutsuzluğa kapılma.istediğin birşeyi nasipli bir şekilde elde edeceksin...

teşekkür ederim esmer şekerim...
onun hakkında kimse hoş konuşmuyor..
söz günlerinde bile kötü davrandılar kayınvalidemgile..
bizi huzursuz etmeseler yaa off..
kayınım askerde ve mayısta gelecek..
biz temmuzda evleneceğiz..
bizim borçlar dururken evlenmeye kalkarlarsa şaşırmam ama yıllardır sabırlı olan huyumu da değiştiririm..
affedersiniz kudurmuş gibi dayanamadılar ve hemen arkamıza sözlendiler ( daha kayınım izindeydi şimdi yine askerde tabi )
onların sıkıntısı bizi de bulacak diye korkuyorum maddi ve manevi yönden

çok teşekkür edirm cnm inş dediğin gibi olur:81:,sıkıntılar yaşadım evet,şuan pek bişi kalmadı allaha şükür belki biras iz

Son düzenleme:

eltin biraz fesat hissettiğim kadarı ile ve kaynınla zaten bu konuda oldukça konuşup onu da doldurmuş.biraz ailede huzursuzluk çıkabilir ki,zaten sende hissederek görmüşsün.yapacağın tek şey bol bol dua et canım.malesef böyle dengesiz insanlar diğer insanların hayatlarını karıştırmaya meraklılar.işin kötü tarafı kaynını tamamen kendine çekerse durum vahim :26:

Son düzenleme:

eltim hakikaten babasını bile dinlemeyen biri ve söz işini de beni isteyen var verecekler diye abartıp yaptırmış..
bu klasik bir yalandır hemen gelsinler diye..
kayınım da o kızı almazsanız kaçırırım demiş..
kayınvalidem hiç istemiyor..
yaşına uygun davranmıyor ve çok patavatsız..
benim korkum kayınbabamgilin maddi durumu kötü herşeyi nişanlım alıyor yapıyor bizim için..
kayınım daha asker ve mesleği yok ( hala açık lise okuyor )
geldiğinde düğün diye tuttursalar yine nişanlımı bulacak bu iş..
kardeşi tabi yardım edecek ama biz de kendi yağımızla ancak kavrulacağız..
eltim Kuran kursu hocası olacak kpss.ye girdi ama haziran atamasını bekliyormuş ( ilahiyat mezunu..)
hiç kurs hocası gibi davranmıyor ve giyinmiyor..ben de kapalıyım ama yani neyse..
böyle söyleyince onu çekiştiriyor gibi oluyorum ama size onla ilgili bilgilerimi söylemek istedim..
ne bileyim belki birşeyler söylersiniz diye..
çok korkuyorum huzurumuz kaçacak kaynım askerden gelince diye..
hep dua ediyorum inş biz kendimiz yaparız her şeyi derler de az beklerler bizim düğünden sonra

babam da annem de kesinlikle nişanlıma kayınım yada eltimle ilgili bişey söylememem gerektiğini söyledi..
ne kızdığımı ne de yardım ederse zora gireriz falan dememi istemediler..
bırak o yaşayıp görsün sen söylersen kıymetlenir dediler..
ben de hiç açmadım mevzuyu açmam da zaten ama içim içimi yiyor gelme zamanı yaklaştıkça

Son düzenleme:

üzülme canım,olacakların önüne kimse geçemez.kendisi sözde dinine bağlı sanırım (Tövbe Tövbe)
eğer çok merak ediyorsan bir kaç arkadaştan sonra sana bir tarot açarım.yazarım buraya

üzülme canım,olacakların önüne kimse geçemez.kendisi sözde dinine bağlı sanırım (Tövbe Tövbe)
eğer çok merak ediyorsan bir kaç arkadaştan sonra sana bir tarot açarım.yazarım buraya

çok sevinirim valla yaa..
fal baktırmaktan pek hoşlanmam ama bişeyler duymak hele ki güzel şeyler duymak istiyorum..
bize zararları olmasında ne yaparlarsa yapsınlar
bilgi olarak neler yazmam gerek tarot için ???

esmer_sekerim, sabahki konu açımında yazdığın cevaplar için teşekkürler. şimdi yeniden okudum.

bu bebek mevzusunda bana hislerinle yardımcı olabilir misin? kısaca (ister tarot acarak ister bunu yorumlarınla taclandırarak) duygularıma yardımcı olur musun?

rüya tabirleriyle fazlaca ilgiliyim
aslında bu gece gördüğüm rüyanın anlamına baktım netten ama çok detaylara bakamıyorum,
bilir kişiden online olarak detaylarıyla duyma isteği merak uyandırdı bende :)

bu gece rüyamda
şuan oturduğumuz sitede halk ekmek kulubesi gibi bir kulubeye yürüyorum kulubede birşeyler satılıyo
satıcı kadın kendi elleriyle yaptığı badem ezmlerinden ikram ediyo ve yiyorum
yan taraftada bir pazar kurulmuş açık renk kumaşlar gözüme ilişiyo (krem , beyaz gibi)
daha sonra kayınvaldem eltim ve görümcemle birlikte bir yere davet ediliyoruz ve gidiyoruz
orada bana kiraz ve çilek ikram ediyolar , yine yiyorum
ve ev sahibi kendi bahçesinde yetiştirdiğini söylüyo,
çok aydınlık güneşli bir rüyaydı , etraf ferah ve huzur vericiydi

he birde rüyanın sonuna doğru bir odadan 2 tane kedi çıkıyo gri renkte
biraz mırlıyo bana ve yawruları geliyo sonra güya yawrularına birşey olamsın diye mırlıyomuş
öyle düşünüyorum rüyamda ama yine karanlık bi ortam değil

merakla bekliyorum tabirnizi...

Son düzenleme:

hoşgeldiniz :)

yaptığınız bir takım iyilikler sizinle geliyor.beklediğiniz haberler ve gelişmeler konusunda büyük sevinçler yaşayacak bunu sevenlerinizle paylaşacaksınız.

zamanında yaşadığnız bir takım pişmanlıklar sonucunda o kişiyle bağlarınız daha da güçlenip güzel muhabbetler kurabilirsiniz.ve sanırım bir takım adaklarınız var.kısa zaman da bunların neticesini alıp yerine getirecek.bununla birlikte birilerini de mutlu edeceksiniz.veeee bu sayede sizde huzurlu ve mutlu olacaksınız.

Son düzenleme:
esmer şekerim öncelikle hayırlı olsun topiğin

benimde rica etsem 2 tane rüyamı yorumlar mısın..

BİRİNCİSİ..oturduğumuz evin kapısına 3-4 tane beyaz kağıt koyulduğunu gördüm..
bu kağıtlar bana gelmiş ama ki bu gelen kişide eski çıktığımdan
kağıtta bu zamana kadar neler yaptığını neden böyle olduğunu yazıyor..
ve alıcam seni olur musun benimle diyor benden cevap beklediğini söylüyor..
hatta bu kağıtlar babamın eline geçiyor babam kızıyor ama bir şekilde
oda başka birinden iş sebebiyle geldi diyorum..
daha sonra ev telefonumuz çalıyor yalnız telefonda arayan kişi yalnız
arıyor diye çalıyor..açıyorum telefonu haber bekliyorum senden diyor yine bende iki arada bir derede
kalıyorum..öylece uyanıyorum

İKİNCİSİ...ben bekarım ama rüyamda evlat edindiğimi görüyorum onun üstüne titriyorum..
hatta görenler kendi canından olsan bu kadar seversin çocuğunu diyor...
kız çocuğu ama çok tatlı sonra bu kız çocuğu beden bardak isitiyor
gidiyoruz vitrine almaya büyük cam bardağını seçiyor bunun içine su doldur diyor
derken uyanıyorum..

yorumun için şimdiden teşekkür ederim...

h.b. :)
inşlh beklediğimiz o haber hayırlısıyla gelir .

evet çok şükür o pişmanlıklarımı telafi etmeye başladım.ve iyi niyetimin karşılığınıda görüyorum, dilerim sonuda rüyamın manası gibi güzel olur.

adakk :44: hımm.. ne manda acaba , büyük bişey yok ama ufak tefek gönül almak mutlu etmek adına bi kaç ufak planım var inşlh

çok çok teşekkürederim...
msjma ilave yapmıştım ama :26:

rüyanın sonuna doğru bir odadan 2 tane kedi çıkıyo gri renkte
biraz mırlıyo bana ve yawruları geliyo sonra güya yawrularına birşey olamsın diye mırlıyomuş
öyle düşünüyorum rüyamda ama yine karanlık bi ortam değil

Son düzenleme:
Esmer_Sekerim kahve falı konusunda nasıl yapmamız lazım? Özelden mi atıyoruz foto yoksa buraya mı? Bugün bakıyor musun kahve falı?

esmer şekerim, konuyu açtığından beri sayfayı bir açıyorum bir kapatıyorum çünkü tarot,fal .. bunları çok sevmeme rağmen daha önce hiç böyle bir talepte bulunmadım...ama malesef ki bunalımdayım eşimle sorunlar yaşıyorum kafam çok karışık banada rica etsem tarot açıp duygularıma ortak olur musun,belki sorularıma cevaplar bulabilirim

canım hayırlı olsun..............banada tarot baksana.....tayin istiyoruz çıkacakmı acaba....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…