- 14 Mart 2010
- 7.878
- 6.785
- Konu Sahibi Cardialgia
gel yavrum bakayım sana sen bir sus bakayım senin anatomini çıkardım laaa bennn
ana bunu yeni gördüm bak ben...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel yavrum bakayım sana sen bir sus bakayım senin anatomini çıkardım laaa bennn
Meraba canım..
Ya ben daha 17 yaşındayım.. Fakat şöyle bişey var ki rüyalarımda hep bilinç altımdakileri görüyorum. Yani o gün ne yaşadıysam ne konuştuysam onları görüyorm.. Onun dışında farklı hiçbir şey görmüyorum.. Bazende rüyamda kimi gördüysem öbür gün o kişiyle ilgili bir konuşma geçiyor farkında olmadan okadar. Ama neden böyle oluyor hep bilinç altı...?
Birde tarot falıma baktırmak istiyorum.. Ne tür bilgiler istiyorsun, söylersen hemen söyleyebilirim ve sorularımıda yöneltirim.. İlgilenirsen cok sevinirim şimdiden teşekkürler..
kızlar herkese merhaba,
yarın için 2 kişi alacağım....
sonra haftaya kadar yokum bilginize...
sadece 1 soru sorabilirsiniz! lütfen neyle ilgili olduğunu açıkça belirtin. örn: evli, bekar, eş, sevgili, iş, vs...
onceden siraya girenlerden ayri mi alicaksin? bende hemen istiyorum
evet canım ilk yazan 2 kişi alacağım sonra bu şekilde gidecek...
Canım ya gerçekten bi cümleyle içimi okudun. Evet herşeyi çok yoğun yaşıyorum ve en ufacık şeyi kafama cok takıyorum..
Bu arada tarot falıda baktırmak istiyorum ben... Sorumda şu; 17 yaşındayım ve 1,5 yıllık bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz. İleriye dönük olarak neler yaşayacağız, birlikteliğimiz ne kadar sürecek yani ilişkimiz hakkında ileriye dönük neler olacak.. ? eğer bakarsan cok ama cok sevinirm. Şimdiden teşekkürler canım
ESMER SEKER aramıza donecegın haberını aldım cok sevındım
okadar ıhtıyacım varkı... ıı olmana ayrıca sevındım.sımdıden hosgeldın..
merhaba canım,
ilişkinde huzursuzluklar yaşamışsın bir dönem ayrılıklar gördüm kısa dönemli, olmamışsa da olabilir.
çevrenizden fazlasıyla etkileniyor, olmadık şeylere sıkılıyorsunuz.
sizin ayrılmanızı isteyecek olan insanlar olacak biraz mücadeleden sonra dönüşler, pişmanlıklar ve afettmeler var. bu olayların ardından yüzükle ilgili bir gelişmeler yaşanacak.
geleceğe yönelik maddi açıdan bir güç gördüm, resmi bir yerle ilgili (okul, mahkeme, vs..) bir yerden yaşayacağın olumlu gelişme ailen ve senin aranda bir sevince yol açacak...
ilişkinde baskılardan ve tedirginliklerinden kaçman senin için ve aşkın için daha hayırlı olacak gibi gözüküyor...
herşey gönlünce olsun...