- 28 Temmuz 2021
- 123
- 141
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.761
O bana ve arkadasima ayni yorumu yapmis birebirDuruyor ama aktif değil sanki. Rüzgarı beğenmişmiydin? Ben 4/5 defa fal atmıştım seneler önce ama hep tavsiye de bulunmuş sanki
Bende hep ay tutturuyor diyordum sonra arkadasima da at dedim birebir ayni sorum geldi ben ne yapcagimi sasirdimO zamanlar bana baktığı çoğu şey tutuyordu ama şöyle birşey gelecek değilde aylık gibi. Kendi de demişti tarıot 6 ayı kapsar daha uzun bakanlara inanma diyeşimdi merak ettim bi indirmeye çalışayım uygulamayı duruyorsa
Hadi ya ses kaydı atıyordu benim zamanımda baya detay veriyordu kişiye yönelik konuşuyordu. Arada tavsiye falan da veriyordu bende baya kişilere kadar detay vermişti. Şimdiki eşimi bile anlatmıştı bana . Sonra bitti merakım baktırmadım daha da. Şimdi sizle konuşunca indirip girdim 2000 kredim varmış onu değerlendirdim başka birineO bana ve arkadasima ayni yorumu yapmis birebir
Bende hep ay tutturuyor diyordum sonra arkadasima da at dedim birebir ayni sorum geldi ben ne yapcagimi sasirdim
Aynen ben de sesli yorum almistim hatta cok uzun konusmustu kisi analizi falan yapti ama o analizler hep ayniydi. Ve herkese uyuyormus ki benim sordugum ve arkadasimin sordugu kisi cok farklilardi yine de o yorum uyuyordu nasil yaptiysaHadi ya ses kaydı atıyordu benim zamanımda baya detay veriyordu kişiye yönelik konuşuyordu. Arada tavsiye falan da veriyordu bende baya kişilere kadar detay vermişti. Şimdiki eşimi bile anlatmıştı bana . Sonra bitti merakım baktırmadım daha da. Şimdi sizle konuşunca indirip girdim 2000 kredim varmış onu değerlendirdim başka birineuçmuş git iş krediler bnm zamanımda en iyisi 700 falandı
Hangi birini sayiyim ki simdiKızlar indirimde kimlere baktırdınız
Hahaha.. İyi keklemiş o zaman beni deAynen ben de sesli yorum almistim hatta cok uzun konusmustu kisi analizi falan yapti ama o analizler hep ayniydi. Ve herkese uyuyormus ki benim sordugum ve arkadasimin sordugu kisi cok farklilardi yine de o yorum uyuyordu nasil yaptiysatabiiki sorulari cevapliyor falan yani azicik fark vardi yorumlarda ama hep ayni cümleler kurmustu
İndirim kodu ne arkadaşlar?Kızlar indirimde kimlere baktırdınız
FAL2025İn
İndirim kodu ne arkadaşlar?
elena30 koduyla indrm de varElena günce geldi ama hep meşgul
Ben gecen tekrardan bakdirdim eski fallariyla celistiToprak Özel hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ay haber et lütfenelena’ya simdi atabildimbaktiran oldumu bugun kendisine?